Vielä ehtii! Tule mukaan Gymnaestradaan Turkuun!

3.4.2018

Tule mukaan voimistelun suurtapahtumaan!


Voimisteluliitto järjestää kesällä 2018 voimistelun suurtapahtuman Suomi Gymnaestradan Turussa. Kesäkuun 7. – 10. päivä Turku on täynnä voimistelua, voimistelijoita, katsojia ja kokeilijoita, esityksiä, kilpailuja ja liikkumisen iloa. Koko Kupittaan alue ja osa kaupungin keskustasta täyttyy tapahtumista!

Suomi Gymnaestradassa voit olla osa suurta voimisteluperhettä osallistumalla helppoon ja hauskaan hyppynaruohjelmaan, joka esitetään tapahtuman päätösjuhlassa sunnuntaina 10.6. Voit myös lähteä mukaan katsomaan maksuttomia voimisteluesityksiä tai ostaa lipun johonkin voimistelunäytökseen. Osallistujapassilla pääset katsomaan voimistelukilpailuja Voimistelupäivillä ja Voimistelun ja Tanssin Lumo-finaalia. Tapahtuma-alueella Kupittaan puistossa pääset kokeilemaan kymmeniä erilaisia liikuntalajeja ja tietysti voimistelua. Puistossa on joka päivä kaksi ilmaista puistojumppaa, ja Powergym-pisteellä voit haastaa itsesi ja kaverisi testaamaan kuntoasi ja osallistua samalla hyväntekeväisyyskampanjaan.

Suomi Gymnaestrada tarjoaa myös viihdettä, ruokaa, juomaa ja hauskaa yhdessäoloa ja kaupan päälle pääset nauttimaan ihanasta kesäisestä Turusta ja sen nähtävyyksistä. Yhden päivän osallistujapassin hinta on 50 € (nuoret 40 €, lapset 20 €) ja neljän päivän passin hinta on 94 € (75 €, 45 €). Lisää tietoa passeista ja kaikesta muusta tapahtumaan liittyvästä löytyy osoitteesta www.gymnaestrada.fi.

Jos nyt innostuit, ota pikaisesti yhteys piia.s.liimatta@gmail.com ja 040 5596062.