Ilmoittautumiset

Yleistä ilmoittautumisesta

 

Ilmoittautuminen jäsentiedon kautta koskee kaikkia, nykyisiä ja uusia jäseniä.

Ilmoittautumisella pystyt varaamaan oman ja/tai lapsesi paikan harrastusryhmästä, ja näin varmistamaan pääsyn mukaan toivottuun ryhmään. Ilmoittautuneena saat sähköpostia mahdollisista peruutuksista ja muutoksista. 

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Jos ryhmä, jolle haluat on täynnä, kannattaa ajantasainen tilanne vielä varmistaa olemalla yhteydessä seuran toimistoon.

Ethän varaa paikkaa ryhmästä tarpeettomasti! Näin varmistamme, etteivät ryhmät täyty turhaan, ja useammat halukkaat liikkujat pääsevät mukaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamattomista paikoista laskutamme hinnaston mukaisesti. Naantalin Voimistelijat siirtää kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi. Mikäli päätät, että et osallistukaan valitsemaasi ryhmään, on tärkeää, että teet peruutuksen heti kokeilutunnin jälkeen. Näin tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun.

Lasten ja nuorten tunneille suositus on, että lapsi ilmoitetaan enintään kahteen ryhmään kauden alussa. Näin saamme mahdollisimman monelle mahdollisuuden osallistua seuramme tunneille. Ryhmiin mahdollisesti jääneitä vapaita paikkoja voi tiedustella kauden alussa seuran toimistosta. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee jäsenrekisteriin rekisteröitynyt huoltaja.

Aikuisliikkujat; valitkaa ensimmäiseen ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä haluamanne maksuvaihtoehto ja muiden ryhmien yhteydessä 'Olen jo ilmoittautunut toiseen ryhmään'. Näin jäsenrekisteri ei luo teille tuplalaskua.

Ilmoittautuminen tehdään netissä Jäsentieto-palvelun kautta. Olethan yhteydessä toimistoon mikäli ilmoittautuminen ei jäsentiedon kautta onnistu tai tarvitset siinä apua. Pauliina Ahovaara auttaa toimistolla mielellään 044-305 3395

HUOM! Jos olet maksanut koko vuoden kausimaksut kerralla, on myös ilmoittautuminen koko vuodeksi kunnossa.

 

Rekisteröinti

 

Ilmoittautuaksesi tunneille sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi Jäsentieto-palveluumme. Jos et ole vielä rekisteröitynyt niin tee se jäsentiedon etusivulla kohdassa ”Rekisteröityminen”. Huomaathan valita www.jasentieto.fi -etusivulla seuraksi Naantalin Voimistelijat. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon tulee omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

Mikäli olet rekisteröitynyt aiemmin, uutta rekisteröitymistä ei tarvitse tehdä.

Rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Naantalin Voimistelijoiden jäsentä. Vasta maksamalla kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään seuran jäseneksi.

 

Lapsen ilmoittaminen

 

HUOM!! Itsenäisesti rekisteröityä voi ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäiset lapset rekisteröidään alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT –sivulla. Huoltaja siis rekisteröityy ensin ja rekisteröi sen jälkeen lapset alikäyttäjiksi.

Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (omat lapset) eri tunneille omalla sisäänkirjautumisellasi. Omat Tiedot  -sivulla on linkki "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". Se avaa rekisteröitymissivun, johon täytät lapsen tiedot HUOM. Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköpostiosoite ja ilmoita myös puhelinnumero vaikka se ei olekaan pakollisena täytettävänä kenttänä.

HUOM! Kun olet lisännyt lapsen alikäyttäjäksi, huomaathan muuttaa "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" -kohtiin Kyllä. Tietoja voit muokata klikkaamalla nimen edessä olevaa kynän kuvaa.

Kun olet rekisteröinyt lapsesi alikäyttäjiksi, ilmoita lapset haluttuihin ryhmiin ”Ilmoittautuminen” –sivulla. Jos olet rekisteröinyt itsesi ja useita alikäyttäjiä (esim. lapsiasi) niin huomaathan valita pudotusvalikosta oikean henkilön ilmoittautuessa.

 

Perheliikuntaan ilmoittaminen

 

Ilmoita lapsesi perheliikuntaryhmään ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen ilmoita itsesi myös ryhmään, näin jäsenrekisteri luo laskut erikseen sekä lapselle, että aikuiselle oman maksuvaihdon mukaan. Mikäli lapsen kanssa perheliikuntatunnille osallistuu joku muu aikuinen kuin oma huoltaja, tulee tämän aikuisen rekisteröityä jäsenrekisteriin ja ilmoittaa itsensä ryhmään.

 

Laskutus

 

Jäsentieto-palvelu luo Ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti laskun rekisterissä olevaan sähköpostiin. Kausimaksuun lisätään jäsenmaksu 20€/vuosi (syksy-kevät). Muulloin, paitsi ennen kauden alkua ilmoittautuneiden kohdalla laskun eräpäivä määräytyy kahden viikon (14pv.) päähän ilmoittautumisesta. Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on kaksi viikkoa kauden alun jälkeen.

Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme 5€ laskutuslisän. Naantalin Voimistelijat tarkastaa maksamattomat laskut kausittain ja toimittaa ne perintätoimiston hoidettavaksi. Muista siis peruuttaa paikkasi mikäli et aloitakaan ryhmässä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

 

Peruutus

 

Mikäli haluat peruuttaa varatun paikan, kirjaudu sisään jäsentieto-ohjelmaan ja mene Omat Tiedot –sivulle. Valitse se henkilö (itsesi tai lapsesi), kenen ilmoittautumisen haluat perua. Mene yläpalkin kohtaan ”Aktiivikauden osallistumiset”. Ruudulle aukeaa tieto siitä, mihin ryhmään tai ryhmiin, olet henkilön ilmoittanut. Paina roskakorin kuvaa sen tunnin edessä, mistä haluat perua ilmoittautumisen. Peruutuksesta tulee ilmoitus toimistolle ja poistamme laskun ko. tunnilta. 

Pyydäthän rohkeasti apua mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia p. 044-305 3395, toimisto@nvo.fi.

HUOM! Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.

 

Maksamalla laskun sinut tai lapsesi liitetään automaattisesti NVO:n jäseneksi. Seuran jäsenyys on edellytys toimintaan osallistumiseen.