Jumppaturvavakuutus

Toimintaohjeet vahinkotilanteissa                       

  1. ilmoita vahingosta ohjaajalle/valmentajalle
  2. ilmoita myös toimistolle tapaturmasta (valmentaja/ohjaaja voi myös tämän tehdä)
  3. tämän jälkeen voit valikoida hoitopaikan vakuutusehtojen mukaan ja hakea korvauksen itse

Tiedot, jotka korvauksen hakija tarvitsee:

Naantalin Voimistelijat ry, Mäkikuja 5D, 21100 Naantali, 

044-3053395, toimisto@nvo.fi

Seuran Y-tunus: 1011701-8

Vakuutustunnus: 06-8627097Jumppaturvavakuutus

(vakuutusesite sivun alalaidassa)

Vahinko sattui - Voiko huippuortopedi hoitaa sinua?

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon. OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. Suosittelemme hoidattamaan ortopediset vammat Pohjola Terveyden toimipisteissä Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa.

2. Pohjola Terveydessä korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä sen aukioloaikana. Saat korvauspäätöksen saman tien. Jos vahinko on korvattava, maksat käynnistä ainoastaan vakuutukseen mahdollisesti kuuluvan hoitokorvauksen omavastuuosuuden.

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan - kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Tapaturman sattuessa tai sairauden ilmentyessä hakeudu hoitoon Pohjolan hoitolaitoskumppaneille tai kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa terveyskeskukseen tai sairaalan ensiapupoliklinikalle. Annamme kumppaneillemme maksusitoumuksia kalliisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi leikkauksiin ja magneettikuvauksiin. Kumppanimme ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä.