NVO Seuratuotteet

NVO:n logolla varustettuja tuotteita on myynnissä toimistolla ja osa tuotteista toimitetaan tilauksesta. 

Seuravaatteista tehdään aina yhteistilaus. Yhteistilaus on nyt auki ja tuotteita voi tilata to 3.12.2020 saakka. Kuvia klikkaamalla näet hinnat. Toimistolla myynnissä olevat tuotteet löydät alempaa tältä sivulta.

NVO 70-v. juhlavuoden malliston paidat ja topit löydät valikosta omalta alasivultaan, niiden tilaus tapahtuu toimiston kautta (paikan päällä tai toimisto@nvo.fi). Olet lämpimästi tervetullut toimistolle sovittamaan kokoja. Tarkista toimiston aukiolo alempaa tältä sivulta. 


CRAFT-kevyttoppatakki (aikuisten ja lasten koot), CRAFT-huppari (aikuiset xxs->, lapsille on tulossa oma malli!) sekä treenikassien tilaus tapahtuu yhteistyö-kumppanimme Forsportin kautta. Voit käydä Forsportissa tutustumassa, sovittamassa ja tekemässä tilauksen, myös toimitus ja maksu tapahtuvat suoraan siellä. Iso kiitos Forsport! 

Toimistolla myynnissä olevat tuotteet

Tuotetilaukset ja tuotetiedustelut paikan päällä tai sähköpostitse toimisto@nvo.fi. Tiedustella voit toki puhelimitsekin 044 305 3395. Seurakoordinaattori työskentelee toimistolla 30h/viikko eli mikäli alla mainitut ajat eivät sovi, olethan rohkeasti yhteydessä ja sovitaan yhteinen aika. Viikolla 48 olen paikalla esim: ma 23.11. klo 14-20. HUOM! ke 25.11. ei ole normaalia iltapäivystystä, olen silloin illalla kyllä töissä, mutta osan ajasta viikonlopun LUMO-tapahtumaa järjestämässä muualla. Eli jos haluat ke illalla tulla, laita viestiä ja sovitaan aika. Muina päivinä toimisto on auki enemmän päiväpainoitteisesti. Ke 2.12. iltapäivystys on taas normaalisti klo 16-18.Noname -seuramalliston tuotteita on jonkun verran jäljellä toimistolla. Löydät myös niistä lisätietoa valikosta omalta sivultaan.