Hinnat ja maksaminen 

Hinnat ovat voimassa 1.8.2019 alkaen.

Jäsenmaksu on kaikille 20 €. Jäsenmaksun lisäksi tulee maksaa kausimaksu.

Kausimaksun jokainen voi valita seuraavista vaihtoehdoista:

Lapset:

 • 45 € syyskausi tai kevätkausi  1 krt/vko
 • 55 € syyskausi tai kevätkausi 2-3 krt/vko
 • 80 € koko vuosi  1 krt/ vko
 • 100 € koko vuosi 2-3 krt/ vko.

Aikuiset:

 • 80 € syyskausi tai kevätkausi
 • 150 € koko vuosi  

Eläkeläiset:

 • 50 € syyskausi tai kevätkausi
 • 90 € koko vuosi

Kertamaksu: 

 • 8 € aikuinen
 • Toimistolta voi ostaa 5 kerran lippuvihkoja.
 • Kertamaksuvihko tulee lunastaa etukäteen.

Perheliikunta:

 • Lasten maksu muodostuu lasten hinnaston mukaan.
 • Osallistuva aikuinen maksaa perheliikunnassa vain jäsenmaksun 20€. Mikäli aikuinen on maksanut aikuisten kausimaksun ja jäsenmaksun, ei aikuiselle tule erillistä maksua perheliikunnasta.

Valmennusryhmien kausimaksut löytyvät valmennuksen sivulta.

Jäsenedut

Jäsen- ja kausimaksuun sisältyy jumppaturvavakuutus. Vakuutuksen sisältöön voit tutustua lisää Op-Pohjola sivustolta. Maksettuasi jäsen- ja kausimaksun seuran ottama jumppaturvavakuutus astuu voimaan. Lisätiedot vakuutuksesta ja sen käyttämisestä löytyy kohdasta Jumppaturva


Kausimaksujen avulla ylläpidetään seuran toimintaa myös hallinnollisesti. Kausimaksuilla maksetaan Suomen Voimisteluliitto jäsenmaksu, koulutetaan ohjaajia, maksetaan jäsenistön Jumppaturva -vakuutukset, hankitaan soittimia ym. muita välineitä ja maksetaan ohjaajien kulukorvauksia.

Maksaminen


Laskutus

Laskussa näkyy sekä kausimaksu että jäsenmaksu. Jäsenmaksu koskee aina koko vuotta (syksy-kevät). Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on kaksi viikkoa kauden alkamisen jälkeen. Muulloin laskun eräpäivä määräytyy kahden viikon (14 pvä) päähän ilmoittautumisesta. 

Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme 5€ laskutuslisän. Naantalin Voimistelijat tarkastaa maksamattomat laskut kausittain ja toimittaa ne perintätoimiston hoidettavaksi. Muista siis peruuttaa paikkasi mikäli et aloitakaan ryhmässä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jäsen- ja kausimaksuja ei palauteta, jos jumpan lopettaa kesken kauden.

Kausimaksujen maksaminen seteleillä ja passeilla

NVO:n kausimaksut ja kertamaksut voi maksaa myös: Smartumin liikunta-, liikunta- ja kulttuuriseteleillä, saldokortilla ja mobiilimaksulla sekä Edenredin Virikeseteleillä, kortilla ja mobiilimaksulla. Lisäksi Sporttipassi ja Eazybreak sovellukset käyvät meillä ja Tyky- kulttuurisetelit.

Yllämainituilla liikuntaeduilla voidaan maksaa vain omia henkilökohtaisia jumppamaksuja. Huomioithan, että jäsenmaksun (20€) osuutta ei voi maksaa yllämainituilla liikuntaeduilla. 

Ilmoittaudu tunnille ja luo lasku normaalisti jäsenrekisterin kautta ja maksa laskun viitenumerolla jäsenmaksun osuus. Tämän jälkeen voidaan kausimaksun maksuosuus suorittaa seteleillä toimistolla, jäsenmaksun osuus voidaan maksaa toimistolla myös käteisellä. Mikäli maksat mobiiliversiolla tai sporttipassilla, kirjaudu heidän antamien ohjeiden mukaan omille sivuille. Veloita kausimaksusuoritus kortilta tai passilta ja ilmoita toimistolle (toimisto@nvo.fi), että olet tehnyt veloituksen omalta kortilta tai passilta. Seuralle nämä tiedot ja maksusuoritukset tulevat jälkikäteen mainituilta tahoilta. Ilmoittamalla itse tiedon seuralle tiedot ovat ajantasalla ja eikä turhia muistutuksia tarvitse lähettää. 

Toimintamaksut poikkeustilanteissa

Epidemian, pandemian tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa seura ei palauta jäsen-,  kausi- eikä valmennusmaksuja. Seura pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa.