Hinnat ja maksaminen 

Hinnat ovat voimassa 1.8.2019 alkaen.

Jäsenmaksu on kaikille 20 €. Jäsenmaksun lisäksi tulee maksaa kausimaksu.


Kesä 2021

Kesä 2021 kausimaksu on aikuisten osalta 30 € tai kertamaksu 5 €. Kertamaksu maksetaan MobilePay sovelluksen kautta tai liikuntaedulla. HUOM! Emme vastaanota käteistä.  

MobilePay maksuohjeet:

Lataa MobilePay oman puhelimen sovelluskaupasta ja ota se käyttöön (vaatii mm. maksukortin nron syöttämisen ensimmäisellä kerralla).

Tunnille tullessa:

Maksa kertamaksu samana päivänä, kun osallistut tunnille.

Syötä summa 5 €.

Syötä maksun vastaanottajaksi numero: 68959 (Naantalin Voimistelijat Kertamaksu)

Tunnille tullessa näytä maksusuoritus puhelimestasi ohjaajalle ja ohjaaja kuittaa sinut järjestelmään tunnille saapuneeksi.
Kausimaksun jokainen voi valita seuraavista vaihtoehdoista:

Lapset:

 • 45 € syyskausi tai kevätkausi  1 krt/vko
 • 55 € syyskausi tai kevätkausi 2-3 krt/vko
 • 80 € koko vuosi  1 krt/ vko
 • 100 € koko vuosi 2-3 krt/ vko.
 • Jatkoryhmien lisämaksut syksy 2020 ja kevät 2021: Jatkoryhmät harjoittelevat 1-2 krt/vko, ja niistä maksetaan lisämaksu sekä syyskaudella että kevätkaudella. Perusteena ryhmän lisämaksuun on yksi tai useampi seuraavista tekijöistä: yksittäisen harjoituksen kesto yli 60 min, tavoitteellisuus, ryhmässä vaadittu korkeampi taitotaso, 2 tai enemmän ohjaajia. Mikäli ryhmä kilpailee, tulee lisäksi kilpailumaksu. Kilpailumaksu sisältää yhden kilpailun valmentajan kisakulut, tuomarikulut ja kisailmoittautumisen.
 • Cheerleading jatko yli 9 v. sekä Telinevoimistelun jatkoryhmät: 70 € SYKSY tai 140 € KOKO VUOSI  katso tarkempi hinnan muodostuminen https://www.nvo.fi/valmennus/valmennusmaksut/

Aikuiset:

 • 85 € syyskausi tai kevätkausi
 • 150 € koko vuosi

Eläkeläiset:

 • 50 € syyskausi tai kevätkausi
 • 90 € koko vuosi

Kertamaksu: 

 • 8 € aikuinen
 • Toimistolta voi ostaa 5 kerran lippuvihkoja.
 • Kertamaksuvihko tulee lunastaa etukäteen.

Perheliikunta:

 • Lasten maksu muodostuu lasten hinnaston mukaan.
 • Osallistuva aikuinen maksaa perheliikunnassa vain jäsenmaksun 20€. Mikäli aikuinen osallistuu myös aikuisten omille tunneille, luo järjestelmä valitettavasti jäsenmaksu laskun tuplana. Tässä tapauksessa laitathan viestiä toimisto@nvo.fi ja poistamme ylimääräisen.

Valmennusryhmien kausimaksut löytyvät valmennuksen sivulta.

Jäsenedut

Jäsen- ja kausimaksuun sisältyy jumppaturvavakuutus. Vakuutuksen sisältöön voit tutustua lisää Op-Pohjola sivustolta. Maksettuasi jäsen- ja kausimaksun seuran ottama jumppaturvavakuutus astuu voimaan. Lisätiedot vakuutuksesta ja sen käyttämisestä löytyy kohdasta Jumppaturva


Kausimaksujen avulla ylläpidetään seuran toimintaa myös hallinnollisesti. Kausimaksuilla maksetaan Suomen Voimisteluliitto jäsenmaksu, koulutetaan ohjaajia, maksetaan jäsenistön Jumppaturva -vakuutukset, hankitaan soittimia ym. muita välineitä ja maksetaan ohjaajien kulukorvauksia.
Maksaminen


Laskutus

Laskussa näkyy sekä kausimaksu että jäsenmaksu. Jäsenmaksu koskee aina koko vuotta (syksy-kevät). Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on kaksi viikkoa kauden alkamisen jälkeen. Muulloin laskun eräpäivä määräytyy kahden viikon (14 pvä) päähän ilmoittautumisesta. Laskun pääset maksamaan myös heti sen saatuasi Paytrail-palvelun kautta

Verkkopankit ja Paytrail-maksupalvelu

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme 5€ laskutuslisän. Naantalin Voimistelijat tarkastaa maksamattomat laskut kausittain ja toimittaa ne perintätoimiston hoidettavaksi. Muista siis peruuttaa paikkasi mikäli et aloitakaan ryhmässä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jäsen- ja kausimaksuja ei palauteta, jos jumpan lopettaa kesken kauden.

Kausimaksujen maksaminen seteleillä ja passeilla

NVO:n kausimaksut ja kertamaksut voi maksaa myös: Smartumin liikunta-, liikunta- ja kulttuuriseteleillä, saldokortilla ja mobiilimaksulla sekä Edenredin Virikeseteleillä, kortilla ja mobiilimaksulla. Lisäksi Sporttipassi ja Eazybreak sovellukset käyvät meillä ja Tyky- kulttuurisetelit.

Yllämainituilla liikuntaeduilla voidaan maksaa vain omia henkilökohtaisia jumppamaksuja. Huomioithan, että jäsenmaksun (20€) osuutta ei voi maksaa yllämainituilla liikuntaeduilla. 

Ilmoittaudu tunnille ja luo lasku normaalisti jäsenrekisterin kautta ja maksa laskun viitenumerolla jäsenmaksun osuus. Tämän jälkeen voidaan kausimaksun maksuosuus suorittaa seteleillä toimistolla, jäsenmaksu osuuden voit maksaa toimistolla esim. pankkikortilla. Mikäli maksat mobiiliversiolla tai sporttipassilla, kirjaudu heidän antamien ohjeiden mukaan omille sivuille. Veloita kausimaksusuoritus kortilta tai passilta ja ilmoita toimistolle (toimisto@nvo.fi), että olet tehnyt veloituksen omalta kortilta tai passilta. Seuralle nämä tiedot ja maksusuoritukset tulevat jälkikäteen mainituilta tahoilta. Ilmoittamalla itse tiedon seuralle tiedot ovat ajantasalla ja eikä turhia muistutuksia tarvitse lähettää. 

Toimintamaksut poikkeustilanteissa

Epidemian, pandemian tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa seura ei palauta jäsen-,  kausi- eikä valmennusmaksuja. Seura pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa.