Avoin työpaikka - Cheergym ohjaaja

17.4.2020

Lasten ja nuorten cheerleading -tuntien ohjaaja

Naantalin Voimistelijat on Suomen Voimisteluliiton alainen monipuolinen liikuntaseura, ja tavoitteenamme on tarjota laadukkaita liikuntapalveluja kaikenikäisille liikkujille. Seuran harrastetarjonnassa on huomioitu vauvat, lapset, nuoret, perheet, aikuiset ja eläkeläiset. Lisäksi tarjoamme lapsille ja nuorille tavoitteellisempaa valmennus- ja kilpailutoimintaa joukkuevoimistelussa ja telinevoimistelussa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 1300 ja viikoittaisia liikuntatunteja noin 100. Olemme saavuttaneet Olympiakomitean Tähtiseuratunnuksen lasten ja aikuisten toiminnasta.

Seurassamme harrastaa tällä hetkellä n. 160 lasta cheerleadingiä (lukujärjestyksessämme Cheergym- ja Cheerdancemix-nimikkeillä). Tällä kaudella harrastepuolella tunteja on ollut 7/vko, minkä lisäksi seurassa harjoittelee tavoitteellisemmin kaksi cheer-taitoryhmää ja akroryhmä. Taito-ryhmät harjoittelevat 2x/vko level 2-3 taitoja, tähän mennessä yksi ryhmistä on osallistunut kilpailuihin. Tunneilla on käytössä hyvät puitteet ja apunasi toimii apuohjaaja. Tarjolla on 7-12 tuntia / vko ja tunnit voivat jakautua yhdelle tai useammalle ohjaajalle. Seurassamme pääset mukaan kehittämään cheerleading jaostoamme yhdessä hallituksen ja seurakoordinaattorin kanssa. Mahdollisuus on ohjata myös muita tunteja näiden lisäksi eli työnkuva räätälöidään sopivien henkilöiden kanssa.

Hakijoilta vaaditaan cheerleadingin ohjauskokemusta sekä -koulutusta. Hakijan on oltava täysi-ikäinen. Toivomme hakijalta ahkeraa ja kannustavaa otetta ohjaustyöhön sekä oma-aloitteellisuutta, vastuunottokykyä ja yhteistyökykyä sekä harrastajien, vanhempien kuin seuratoimijoiden kanssa. Tuntipalkka määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan.
Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Tarjoamme ohjaajillemme koulutusta, mahdollisuutta vaikuttaa omiin työaikoihin ja tuntisisältöihin, vapaan pääsyn muille tunneillemme sekä mahdollisuuden osallistua cheerleading -toiminnan kehittämiseen seurassamme.

Työ alkaa elo-syyskuun 2020 vaihteessa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, josta käy selkeästi ilmi ohjauskokemuksesi ja -koulutuksesi, mahdollisimman pian tai viimeistään 19.5. mennessä osoitteella toimisto@nvo.fi. Kerro myös, kuinka paljon viikkotunteja olisit halukas pitämään kaudella syksy 2020 – kevät 2021.

Saatamme ottaa yhteyttä valittuihin hakijoihin ja tehdä päätöksiä jo haun aikana. Saatamme myös kysyä suosituksia ja/tai näytetuntia seurassamme.

Lisätiedot toimisto@nvo.fi tai 044 3053395 / seurakoordinaattori Erna Kasterinne