Ilmoittautuminen lähestyy! Muutamia uusia ohjeita ilmoittautumiseen

24.7.2019

Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2019, kello 8:00. Tervetuloa taas mukaan liikkumaan hyvässä seurassa!

Ilmoittautuminen jäsenpalvelussa on lähes ennallaan. Muutama lisäys on tullut osallistumistavan valintaan. Osallistumistapa valitaan ensiksi. Osallistuja voi valita osallistumisensa koko kaudeksi tai vain syyslukukaudelle. Lasten liikunnassa osallistumistavassa valitaan myös käyntikertojen määrä.  Lasten tunneille voi valita joko 1 kerran viikossa osallistumisen tai 2-3 kertaa viikossa osallistumisen. Hinta määräytyy valinnan mukaan. 

Perheliikuntatunteja on lisätty tulevalle kaudelle, ja nyt 3-vuotiaat liikkuvat yhdessä aikuisen kanssa. Perheliikuntaan ilmoitetaan sekä lapsi että aikuinen. Aikuisen osallistumismaksu perheliikuntaan on vain seuran jäsenmaksu 20€. 
Ilmoittautumisohje kaudelle 2019-2020

  1. Valikoi ensin osallistumistapa (rivin alussa 3 tähteä ***) (esim. aikuinen syyslukukausi, koko lukuvuosi, lapsi 1 krt/vko vai lapsi 2-3 krt/vko).
  2. Valitse sitten ryhmä tai ryhmät mihin olet ilmoittautumassa. Aikuisliikkuja saa sähköpostia esimerkiksi muutoksista vain ryhmistä, joihin on ilmoittautunut.
  3. Perheliikuntaan ilmoittautuminen tehdään erikseen sekä lapselle että aikuiselle. Lapsen ilmoittaminen tehdään yllä olevan ohjeen mukaan. Lisäksi ilmoitetaan aikuinen seuran jäseneksi. Aikuinen valitsee osallistumistavaksi ***perheliikunta aikuinen, mikäli et osallistu aikuisille tarkoitetuille tunneille. Tällöin aikuisen hinta perheliikunnasta on vain seuran jäsenmaksu 20€. Jos aikuinen osallistuu aikuisten liikuntaryhmiin, perheliikunta sisältyy aikuisten kausimaksuun ja erillistä ilmoittautumista ei aikuiselle tarvita.

Tule mukaan liikkumaan!