Kaikki ohjaajamme, valmentajamme ja vapaaehtoisemme tekevät arvokasta työtä liikunnan edistämiseksi ja mahdollistavat satojen jumppareiden tunnit viikoittain. He kaikki ansaitsevat suuren kiitoksen.

16.5.2018

Tänä vuonna olemme valinneet jokaiselta toimialalta Vuoden ohjaajan.

Vuoden lasten ja nuorten ohjaaja: Riikka Vainio.
Riikka on ohjannut seurassa v. 2012 erilaisia lasten ja nuorten harrastetunteja niin pojille kuin tytöille ja hänen ryhmänsä ovat aina olleet erittäin suosittuja. Tällä kaudella seurassa on käynnistetty matalan kynnyksen telinejumppatunteja Opetusministeriön seuratuella, joita Riikka on ohjannut. Riikan tunneille on mukava tulla ja hän saa liikunnan kipinän syttymään!

Vuoden valmentaja: Soile Niemi.
Soile on valmentanut ja ohjannut Naantalin Voimistelijoissa vuodesta 1999. Joukkuevoimistelun parissa Soile on ollut mukana jo vuosikymmeniä ja valmentajatiimimme on oppinut häneltä paljon joukkuevoimistelun perinteistä. Soilen ammattitaito lasten fyysisten taitojen kehittämisessä ja joukkuevoimistelun lajitaitojen opettamisessa on erityisen vahvaa. Hän tekee työtään suurella sydämellä!

Vuoden aikuisten ohjaaja: Minna Tommila.
Minna on ohjannut seuramme aikuisliikkujia vuodesta 1988. Minnan tunnit ovat aina olleet huippusuosittuja. Vuosien saatossa hän on halunnut huomioida alan trendit ja on kouluttautunut aktiivisesti. Viime vuosina Minna on aloittanut Hyvän olon -viikonloppukurssien järjestämisen seurassamme. Minna on tehnyt arvokasta työtä terveysliikunnan edistämiseksi pilke silmäkulmassa!

Vuoden vapaaehtoinen: Henna Järvinen.
Henna on toiminut jo vuosia joukkueenjohtajana Xemie-joukkueessa valmentajien työn tukena. Hänen ansiostaan käytännön asiat hoituvat reippaasti ja positiivisessa hengessä. Henna toimii seurassa myös aikuisryhmien ohjaajana ja on usein ollut valmiina sijaistamaan muita yllättävissä käänteissä. Hän on ollut auttamassa monissa seuran tapahtumissa.

Naantalin Voimistelijoiden yhteistyökumppani Naantalin Kuntokeskus myöntää vuosittain stipendin yhdelle joukkuevoimistelua harrastavalle tytölle. Tänä vuonna stipendin sai: Mona Hautala.
Kuntokeskuksen stipendi myönnetään hyvistä voimistelutaidoista, edistymisestä, esimerkillisestä käytöksestä ja siitä, että olet hyvä kaveri joukkuetovereillesi.

Onnittelut vielä kaikille!