Korona tiedote - toiminta tauolla pe 13.3. - su 29.3.

12.3.2020

Suomen hallitus on to 12.3. linjannut koronaviruksen hillitsemiseksi tehtävät toimenpiteet. Tämän seurauksena myös Voimisteluliitto on tehnyt päätöksen peruuttaa kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet, myös voimistelukilpailut ja -tapahtumat, perutaan toukokuun loppuun saakka. 

Voimisteluliiton ohjeistuksen mukaan harjoitustoiminnan osalta kukin seura tekee tällä hetkellä omat päätöksensä. Voimisteluliiton suositus on noudattaa viranomaissuosituksia.

Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään harrastustunneille, treeneihin ja tilaisuuksiin osallistumista. Lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta treeneihin, myös kilpailu- ja valmennuspuolella. 

Naantalin voimistelijoiden hallitus on torstaina 12.3. päättänyt Suomen hallituksen antaman ohjeistuksen mukaisesti peruuttaa kaikki harrastustoiminta tulevan kahden viikon ajaksi pe 13.3.- su 29.3. Ennen tuota ajankohtaa päätetään jatkosta viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Päätöksellä haluamme olla mukana ennaltaehkäisemässä epidemian leviämistä omalta osaltamme.

Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

NVO tiedottaa aiheesta lisää tilanteen mukaan. Seuraa tiedotusten osalta https://www.nvo.fi/ ja https://www.facebook.com/Naantalin-Voimistelijat-ry-187644677934615/. Voimisteluliiton tiedotus tapahtuu https://www.voimistelu.fi/