Koronan vaikutus toimintaan to 3.12. alkaen

2.12.2020

Vallitsevan koronatilanteen ja tiukentuneiden viranomaissuositusten vuoksi, keskeytämme aikuisten sekä perheliikunnan tunnit huomisesta to 3.12. alkaen. Lasten ja nuorten ryhmät jatkavat normaalisti syyskauden loppuun 12.12. saakka. Syyskauden lopun harjoitteluksi suosittelemme ulkoilua ja muistathan myös NVO:n facebookin livetreeni -ryhmän, mistä löydät viime kevään tunteja sekä nyt syksyltä ma aamun pilates-tuntien tallenteet.

Joulunajan jumppia ei tänä vuonna järjestetä, vaan käännämme katseemme kevääseen ja kevätkauden aloitamme ma 11.1.2021. Kevätnäytös pidetään helatorstaina 13.5.2021 ja kevätkausi päättyy su 16.5.2021.

Tilanteesta huolimatta, pidetään mieli positiivisena ja pysytään terveinä! Omassa arjessa on hyvä huomata ne pienetkin asiat, mitkä ovat hyvin ja ulkona liikkuessa voi tietoisesti antaa mielen kiinnittyä enemmän värikkäisiin asioihin kuin yleiseen harmauteen (vaikkapa vastaantulijan värikkääseen pipoon). Yksinkertaista – mutta toimii!

Loppuun vielä muistutus seuratuotteista, tilausaikaa on vielä huomiseen, torstaihin saakka. Toimisto on avoinna normaalisti pe 18.12. saakka eli ostoksille saa piipahtaa, pukinkonttiin löytyy mukavia pieniä juttuja pakettiin sujautettavaksi!