Koronatiedote - aikuisten ja perheliikunnan keskeytys jatkuu

22.1.2021

Naantalin kaupungin pandemiaryhmä on tänään taas kokoontunut ja olemme saaneet uusimmat kaupungin linjaukset.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta jatketaan, kun toiminnassa noudatetaan edelleen seuraavia ohjeita: hyvä käsihygienia, muuttunut turvavälisuositus yli 2 metriä, pukuhuoneiden käytön minimointi, ei yleisöä hallien sisätiloihin, kontaktien välttäminen, maskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille (muualla kuin urheilusuorituksessa), harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä.

Perheliikunnan sekä aikuisten harrastustoiminta on keskeytyksessä 7.2.2021 saakka. Korvaavana toimintana olemme tarjonneet Facebookin live-ryhmässä tunteja parin viime viikon ajan, siellä saatavilla on olleet myös kevään keskeytyksen aikaiset tunnit. Ryhmän löydät tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/1479712028858384 

Tässä kohtaa pyydämme sinulta palautetta ja toiveita, minkälaisia treenejä olet live-ryhmässä tehnyt ja minkälaisia tunteja sinne jatkossa toivoisit? Voit vastata vaikka ihan muutamalla sanalla tai pelkällä emojilla tähän viestiin. Ensi viikon ajan jatkamme viime viikkoisia live-tunteja Facebookin ryhmässä ja kun tiedämme, miten haluaisitte treenata, reagoimme toiveisiin parhaamme mukaan! ❤ Tässä vaiheessa, kun vielä jatkamme Facebookissa, on tarjolla myös Voimisteluliiton Livestream-tunnit (etenkin teille, jotka ette facebookissa ole): www.solidsport.fi/voimistelu. Siellä julkaistaan joka maanantai kolme uutta tuntia, käyhän kurkkaamassa monipuolista tarjontaa!