Päivitetty info korona ohjeistuksiin 8.10.2020

8.10.2020

Naantalin kaupungin liikuntapalvelu ja seurat yhteistyössä on tehnyt ohjeet, joita kaikkien liikuntatiloissa toimintaa järjestävien tahojen – seurat ja yksityiset tilojen käyttäjät – kehotetaan noudattamaan tästä päivästä, 8.10. alkaen. Näillä toimilla pyritään varmistamaan kaikkien seurojen toiminnan jatkuminen mahdollisimman pitkään (epidemian leviämisen ehkäisy). Naantali on nyt myös kiihtymisvaiheessa epidemian suhteen.


​Ryhmien kohtaamisia tulee välttää

  • ryhmät lopetetaan niin hyvissä ajoin (vähintään 10 minuuttia ennen varsinaista loppumisaikaa), että ryhmä ehtii ulos ennen kuin seuraavat käyttäjät tulevat sisälle, ellei käytössä ole omaa pukuhuonetta, mihin ryhmän voi ohjata, jotta kohtaaminen vältetään.
  • seuraavan vuoron käyttäjä odottaa ulkona niin kauan, että liikuntatila, käytävä ja pukuhuoneet ovat tyhjät, jos ei ole mahdollisuutta mennä omaan pukuhuoneeseen
  • samassa pukuhuoneessa ei voi olla kahden eri ryhmän henkilöitä
  • Maijamäen liikuntahallin osalta henkilökunta antaa lisäohjeita pukuhuoneista ja kulkemisista
  • liikuntatilaan tullaan vasta sitten, kun oma harjoitus tai tunti alkaa, ei aikaisemmin

Tarpeeton oleskelu liikuntatilojen käytävillä ja pukuhuoneissa on kiellettyä. Lapsen on toivottavaa saapua sisätiloihin yksin (ihan pienimmillä voi olla saattaja mukana).  Lapsen saattajalle suosittelemme kasvomaskia.


Muistutetaan vielä, että liikuntaa harrastetaan vain terveenä, jos tunnet olosi lievästikään flunssaoireiseksi (sairaaksi), jää kotiin.


Muista edelleenkin hyvä käsihygienia ja turvavälit. Kasvomaskia suositellaan käytettäväksi aina, kun turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.


ystävällisin terveisin

Naantalin liikuntapalvelut ja Naantalin seuraparlamentti