Seuratuotetilaukset avattu - tilaa omasi 3.12. mennessä!

21.11.2020

Seuratuotteita on taas saatavilla, vaatteista on tilaukset avattu ja pienemmät tuotteet löytyvät suoraan toimistolta. Katso lisätiedot linkistä https://www.nvo.fi/seura/tuotteet-2/ (löytyy myös nettisivujen valikosta "Seura" -kohdan alta).

NVO 70v. Juhlavuoden malliston paidat, topit sekä aikuisten tyylikäs tuubihuivi (raisiolaista käsityötä - by susan design) on tilattavissa toimiston kautta.  Tytöillä kuvassa olevat pääpannat ovat myös susan designin käsityötä - niitä voit ostaa suoraan toimistolta.

Craftin kevyttoppatakki, treenikassi ja uutena valikoimaan juuri tulleen Craftin hupparin tilaukset ja toimitus tapahtuu Forsportin kautta. 

Kipin kapin toimistolle tai Forsportiin siis!
Toimistosta ja sen aukiolosta:

NVO:n kauppa on auki aina, kun seurakoordinaattori on toimistolla paikalla eli 30h/viikko. Työnkuva on ajoittain liikkuva ja sesongin mukaan liukuva, tämän vuoksi ns. aina kiinteää aukioloaikaa ei ole. Tuotetilaukset ja tiedustelut paikan päällä tai sähköpostitse toimisto@nvo.fi. Tiedustella voi luonnollisesti puhelimitsekin 044 305 3395. Mikäli alla mainitut ajat eivät sovi, olethan rohkeasti yhteydessä ja sovitaan yhteinen aika - se varmasti löytyy. Viikolla 48 olen paikalla esim: ma 23.11. klo 14-20. HUOM! ke 25.11. ei ole normaalia iltapäivystystä, olen silloin illalla kyllä töissä, mutta osan ajasta viikonlopun LUMO-tapahtumaa järjestämässä muualla. Eli jos haluat ke 25.11. illalla tulla, laita viestiä/soita ja sovitaan aika. Muina päivinä toimisto on auki enemmän päiväpainoitteisesti. Ke 2.12. iltapäivystys on taas normaalisti klo 16-18.

Tilattu tuote on ostopäätös. Tuotteiden maksu tapahtuu noudon yhteydessä mieluiten pankkikortilla ja käteinenkin käy.