Tilaa seuratuotteita, viimeistään to 7.2.

24.1.2019

Hei,

Nyt on taas tullut kyselyä mistä ja milloin uusia seuratuotteita saa tilata. Pistetään tähän alkukauteen tilaus menemään, niin uuden kassin saa ennen kuin joukkuevoimistelijoiden kilpailukausi alkaa ja takin saa käyttöön tähän kauniiseen talviseen keliin.


Mikäli haluat tilata CRAFT- merkkisen urheilukassin NVO:n logolla, laita viestiä toimistolle, toimisto@nvo.fi viimeistään torstaina 7.2. Kassin hinta 38€.

Tilaus jätetään toimistolle ja lasku tulee sähköpostilla, kun tuotteet ovat saapuneet. Laskun maksettua kassin saa noutaa seuran toimistolta.


Mikäli olet halukas tilamaan CRAFT- merkkisen kevyttoppatakin, käy sovittamassa tai soita tilaus Forsporttiin (Juoksijantie 1, 02-4353 202) viimeistään torstaina 7.2.

Tilaus jätetään Forsporttiin ja maksetaan noudettaessa sieltä.
Vetoketjulliset sivutaskut, rintatasku, sekä irrotettava huppu.
Materiaali: 100% polyesteri
Koot: miesten XS-3XL, naisten XS-2XL, lasten 122/128cm - 158/164cm
Hinta: miesten ja naisten koot 79€, lasten koot 66€ (sisältää NVO:n logon brodeerauksen)


Seuran toimistolta löytyy myös NVO:n logolla olevia pipoja, putkihuiveja, kangaskasseja ja heijastimia (kuvat löytyvät netistä), tervetuloa ostoksille!


Trikoista, urheilupaidoista ja -topeista sekä tuulitakista löytyy myös hajakokoja toimistolta, laita viestiä, niin katsotaan löytyykö haluamasi koko.


Seurakoordinaattori,
Pauliina Ahovaara