Valmennusryhmien yhteinen leiri käynnisti kauden!

16.8.2016

NVO:n valmennusryhmät valmistautuivat tulevaan kauteen leirillä

Sunnutai-aamuna 14.8. Karvetin koululla kävi vilske, kun seuran valmennusjoukkueet kokoontuivat kesätauon jälkeen voimisteluleirille aloittamaan uutta kautta. Tyttöjä saapui paikalle yli 60 seuran viidestä eri joukkueesta. Nuorimmat leiriläiset olivat eka-tokaluokkalaisia ja vanhimmat yläkouluikäisiä. Tulevana kautena Mikrohypyt- ja Eleana-joukkueet valmistautuvat kevään Stara-tapahtumaan, ja Grafiina, Xemie ja Minelle kisaavat jo syksyllä joukkuevoimistelun välinesarjoissa.

Päivän kestänyt tapahtuma oli Naantalin Voimistelijoiden ensimmäinen oma valmennusleiri, ja ohjaajina toimivat pääasiassa seuran omat joukkuevoimisteluvalmentajat. Lajikokeiluina mukana oli showtanssi ja telinevoimistelu, jota varten oli kutsuttu mukaan valmentaja Elina Tommila Raision Jumppareista.
- Leirillä kivointa oli akrobatiajutut. Tanssitunnilla pääsi oppimaan uutta. Eväinä minulla oli viinirypäleitä, porkkanoita, Pilttiä, pari nakkia ja lihapasteija, kertoo 8-vuotias leirille osallistunut Emilia Sorsavirta Eleana-joukkueesta.
- Koko päivä oli tosi mukava, vaikka lopuksi väsytti ja venyttelyjä oli vähän liikaa, hän jatkaa. 

Tunnelma leirillä oli innostunut ja iloinen. Tytöt saivat hioa taitojaan heille uusien ohjaajien tunneilla, ja valmentajat puolestaan olivat saamassa uusia vinkkejä omille tunneilleen. 
- Leiripäivä oli rankka, etenkin pienimmille, mutta todella antoisa. Oli ihana nähdä, miten pienet ja isot jumpparit jaksoivat heittäytyä yhdessä tanssin pyörteisiin vielä viimeisellä tunnilla. Itse sain hyviä vinkkejä jalkatekniikan hiomiseen, kommentoi Mikrohyppyjen valmentaja Nea Päkkilä, joka veti päivän yhteisen alkuverryttelyn. Kaiken kaikkiaan leiripäivä tarjosi erinomaisen startin uuteen kauteen.

Kiinnostuitko joukkuevoimistelusta? Ole yhteydessä seuran toimistoon tai hallituksen jäseniin.