NVO - RaJu yhteistyö

Naantalin Voimistelijat ja Raision Jumpparit aloittivat valmennusyhteistyön

Raision Jumpparit ja Naantalin Voimistelijat aloittivat elokuussa yhteistyön, jonka tarkoituksena on nostaa joukkuevoimistelun tasoa Raisiossa ja Naantalissa. Toisena tärkeänä tavoitteena on pidentää joukkuevoimistelijoiden kilpauraa yli murrosiän.

Yhteistyöjoukkueita muodostettiin kaksi; 10–12-vuotiaiden Minelle, sekä tanssillisen voimistelun joukkue yli 13-vuotiaille. Tulevissa kilpailuissa yhteistyöjoukkueet edustavat molempia seuroja.

Raision Jumppareiden puheenjohtaja Tuuli Salospohja pitää tärkeänä nuorten saattamista eteenpäin:

”Pidämme huolta, että jokaiselle on tarjolla jotakin eri elämäntilanteisiin ja motivaatiotasoihin sopivaa. Seuraamme erityisesti kilparyhmiin kuuluvien voimistelijoiden tekemisiä heidän teinivuosinaan, jotta emme hukkaisi ainakaan niitä, jotka ovat jatkaneet siihen asti valitsemansa lajin parissa”.

Yhteistyöjoukkueiden tarkoituksena on lisäksi saada valmentajien ammattitaito laajempaan käyttöön. Naantalin Voimistelijoiden valmennusvastaava Virve Vuoristo kommentoi yhteistyön merkitystä:

”Joukkuevoimistelu on laji, joka vaatii paljon niin voimistelijoilta kuin valmentajiltakin. Yhteistyöjoukkueilla saamme jokaiselle tytölle sopivantasoisen joukkueen ja samalla myös turvattua harrastuksen jatkumisen. Valmentajat taas saavat toisiltaan apua ja tukea aikaa vievässä ja työläässä valmennustoiminnassa”.

Molemmissa seuroissa ollaan innoissaan hyvin alkaneesta yhteistyöstä. Tavoitteena on toimia avoimesti ja hyvässä hengessä: seurat antavat toisilleen säännöllisesti rakentavaa palautetta toteutetusta yhteistyöstä.

 

Lisätiedot:

Raision Jumpparit  / Tuuli Salospohja, tuuli.salospohja@hotmail.com 
Naantalin Voimistelijat / Virve Vuoristo, virve.vuoristo@gmail.com

Minelle -joukkue muodostettiin entisistä Naantalin Voimistelijoiden Miniat- ja Raision Jumppareiden Mintut -joukkueista. Myös uuden joukkueen valmennustiimi kasvoi merkittävästi yhdistymisen myötä.