TOIMINNAN ESITTELY JA SUUNNITELMAT

TOIMINTA-AJATUS, VISIO JA MISSIO


Toiminta-ajatus

Naantalin Voimistelijat tarjoaa monipuolista liikuntaa harraste- ja valmennustasolla kaiken ikäisille. Haluamme tuottaa ihmisille elämäniloa, energiaa ja elämyksiä liikunnan avulla. Voimavarana seurassamme ovat osaavat, koulutetut ohjaajat ja muut seuratoimijat. Seuran toimintaa kehitetään perinteitä kunnioittaen. Toimintamme perustuu seuramme jäsenten tarpeiden toteuttamiseen ja mahdollisuuteen vaikuttaa.

Visio

Terveyttä edistävää harrasteliikuntaa ja tasokasta valmennustoimintaa kaikille naantalilaisille.

Missio

Pyrimme tuottamaan laadukkaita liikuntapalveluja kohtuulliseen hintaan kaikille kuntalaisille. Tavoitteemme on olla tunnettuja hyvistä ohjaajistamme, toimintamme luotettavuudesta sekä eri-ikäisten tasapuolisesta huomioimisesta. Pyrimme huomioimaan voimisteluliikunnan uutuuksia resurssien mukaan ja sisällyttämään niitä seuran tarjontaan.

Tähtiseura 

Tähtiseura-ohjelman laatutekijät täyttävät seurat tunnistaa Tähtimerkistä.

Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Tähtimerkin osa-alueita ovat: lapset ja nuoret (vihreä tähtimerkki), aikuiset (punainen tähtimerkki) sekä huippu-urheiluseuratoiminta (sininen tähtimerkki). Kaikkien kolmen osa-alueen kriteerit täyttävä laatuseura saa täyden kolmivärisen tähtimerkin. Naantalin Voimistelijoilla on vihreä ja punainen tähtimerkki.