Ilmajoogatunteja tarjolla kurssimuotoisena!

8.1.2024

Seurassa alkaa uutena tarjontana ilmajoogatunnit! Kevätkauden aikana tullaan pitämään kolme viiden kerran lyhytkurssia. Ensimmäiselle kurssille ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9.1. klo 8:00, seuran jäsenrekisteriohjelman (Hoika) kautta. Ilmajoogatunnit eivät näy seuran varausohjelmassa (avoinna24.fi). Laskun luonnin jälkeen sinulla on paikka kyseisen kurssin tunneille.


1. kurssi 15.1. - 12.2.

2. kurssi 26.2. - 25.3.

3. kurssi 8.4. - 6.5.


Ilmajooga (kurssimuotoinen, erillishinta) Ilmajooga- alkeet

Joogasta tutut asanat(asennot) toteutetaan katosta riippuvan liinan kanssa. Harjoitus kehittää liikkuvuutta ja lihasvoimaa sekä harjoittaa mielen rauhoittumista.

Liina tukee ja hieroo kehoa eri liikkeissä sekä helpottaa tai haastaa tuttuja lattia-asanoita. Liinalla saadaan avattua kehoa myös erilaisissa riipunnoissa. Liikkeille löytyy aina vaihtoehtoja ja liikkeitä on mahdollista tehdä myös lattialla ilman liinaa.

Mukaan kannattaa varata rennot ihonmyötäiset vaatteet ja kainalot peittävän paita. Liinojen rikkoontumisriskin vuoksi päällä ei saa olla koruja tai muita teräviä yksityiskohtia. Voit halutessasi ottaa oman joogamaton mukaan.