Kesäjumpat alkavat maanantaina 16.5. - Ilmoittaudu mukaan!

28.4.2022

KESÄJUMPAT 2022 - AIKUISET

1.       Ilmoittaudu ensin mukaan seuran jäsenrekisterin kautta. (Tämä tehdään kerran, kun aloitat meillä kesäjumpissa).

2.       Jumppapaikan varaaminen tapahtuu www.avoinna24.fi palvelun kautta. (Täältä voit varata paikan niin monelle kesäjumpalle kuin haluat ja jaksat).

Mikäli tulee äkillisiä muutoksia/peruutuksia, niin lähetämme viestiä avoinna24 palvelun kautta tunneille ilmoittautuneille. Tuolta palvelusta näet ajankohtaisen tiedon milloin tunnit ovat.

 

YKSITTÄISEN TUNNIN KERTAMAKSU MOBILEPAY-SOVELLUKSELLA:

Lataa MobilePay oman puhelimen sovelluskaupasta ja ota se käyttöön (vaatii mm. maksukortin nron syöttämisen ensimmäisellä kerralla).

Tunnille tullessa:

Maksa kertamaksu samana päivänä, kun osallistut tunnille.

Syötä summa  5€.

Syötä maksun vastaanottajaksi numero: 68959 (Naantalin Voimistelijat Kertamaksu)

Tunnille tullessa näytä maksusuoritus puhelimestasi ohjaajalle ja ohjaaja kuittaa sinut järjestelmään tunnille saapuneeksi.


TUNTIKUVAUKSET JA LISÄTIEDOT:

Maanantai

18-18.50 Bailadance, Suopelto (30.5.-20.6.), ohjaajana Heidi

Tunti pidetään Suopellon nurmialueella, kovalla sateella ja ukonilmalla Suopellon koulun liikuntasalissa.

Hauskaa, helppoa ja hikistä Heidin kanssa. Monipuolisia rytmejä, lantion liikettä ja fiilistelyä sisältävä tanssillinen ryhmäliikuntatunti helpoin askelkuvion. Tunti koostuu joka kerta neljästä eri teemasta (n.10-15min per teema): Kuntolattarit, Street dance, SuomiLove eli iskelmä- ja lavatanssit sekä yksi kuukausittain muuttuva teema. Tunnin lopussa lyhyt tanssijan kehon huolto osio. Lämpimästi tervetuloa tanssin pyörteisiin!


Maanantai

19-20 Toiminnallinen treeni, Suopelto (16.5.-27.6. ja 1.8.-15.8.), ohjaajana Suvi

Tunti aloitetaan kokoontumalla klo 19 Suopellon koulun parkkipaikalle, josta siirrytään toimintapaikalle, toimintapaikka voi vaihdella. Kovalla sateella ja ukonilmalla Suopellon koulun liikuntasalissa.

Toiminnallinen treeni on kovatehoista intervalliharjoittelua, jonka tavoitteena on parantaa kestävyyskuntoa ja tehostaa rasvanpolttoa. Treeni koostuu lyhyistä mutta rankoista työosiosta ja aktiivisista palautusjaksoista, ja sen edut perustuvat juuri treenitehon vaihteluun. Tunti ei sisällä musiikin tahtiin tehtäviä askelsarjoja. Tämä hikitakuu tunti sopii mainiosti myös miehille.


Tiistai

18-18.50 Toiminnallinen keppijumppa, Maijamäen koulun piha (17.5.-28.6. ja 2.8.-16.8.), ohjaajana Tanja

Tunti pidetään Maijamäen koulun pihalla, kovalla sateella ja ukonilmalla Tatamisalissa.

Tunnilla availlaan ja vahvistetaan kehon ehkä heikompia tai vähemmän käytössä olevia lihaksia. Tunnilla huomioidaan ryhti, kehon linjaukset ja aktiivinen liikkuvuus keppiharjoitteiden avulla omaan tahtiin. Tunnilla availlaan kehon kireitä kohtia aktiivisesti liikkuen seisten ja jumppamatolla. Tunnilla käytetään keppiä ja jumppamattoa.


Tiistai

19.10-20 Porrastreenimix, Ruonan kuntoportaat (17.5.-28.6. ja 2.8.-16.8.), ohjaajana Tanja

Tunti pidetään Ruonan kuntoportaiden ympäristössä. Kovalla sateella ja ukonilmalla Tatamisalissa, steppilaudat Maijamäestä ja askellustreeni salissa kuntojumpan tahtiin.

Harjoitus sisältää portailla tehtäviä liikkeitä kuten helpohkoja askelluksia, nousuja ja kyykkyjä sekä jumppamatolla (oma jumppamatto mukaan!) tehtäviä liikkeitä. Tunnilla pääset kokeilemaan portaita omaan tahtiin ja omalla tavallasi. Voit tulla tekemään harjoituksen hakien kevyempää tuntemusta tai happoja sekä sykkeitä.


Keskiviikko

17-17.50 Kuminauha- ja liikkuvuustreeni, Mahlapuisto (18.5.-22.6.), ohjaajana Pauliina

Tunti pidetään mahlapuiston nurmialueella (Nuhjalan päiväkodin/Sale Etapin takana). Kovalla sateella ja ukonilmalla Tatamisalissa.

Herätellään ja availlaan keho liikenteeseen ja tämän jälkeen tehdään lihaksia voimistavaa kuminauhatreeniä. Lopuksi vielä liikkuvuutta ja ketteryyttä lisäävää kehonpainotreeniä. Treenin voi tehdä kokonaan ilman hyppyjä.

 

Keskiviikko

18-18.50 Kahvakuula, Mahlapuisto (18.5.-22.6.), ohjaajana Pauliina

Tunti pidetään mahlapuiston nurmialueella (Nuhjalan päiväkodin/Sale Etapin takana). Kovalla sateella ja ukonilmalla Tatamisalissa.

Kahvakuulatunnilla tehdään selkeitä, tehokkaita ja yksinkertaisia kuulapattereita. Toki välillä muokataan ja tehdään yhdistelmäliikkeitä, mutta aina löytyy vaihtoehtoliikkeitä, joten tällä tunnilla voi aloittelijat ja useamman vuoden kuulailijat olla yhdessä. Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kuulan aloituspaino riippuu lähtötasosta ja taustasta. Naisilla yleisin aloituspaino on 4–8 kiloa ja miehillä 8–12 kiloa. Kahvakuulalla tehdään mm. heilautuksia, nostoja, työntöjä. Kahvakuula edistää kehonhallintaa ja liikkuvuutta sekä lisää voimaa. Tunnilla käytetään omaa kuulaa. Ota myös oma jumppa-alusta mukaan.


Torstai

18.30-19.30 Power circuit, Suopellon kuntosali (19.5.-23.6. ja 4.8.-18.8.), ohjaajana Pentti

Powercircuit on tehokas treeni koko keholle. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna kuntosalilaitteita hyödyntäen ja lisäksi osa liikkeistä tehdään ”oman kehon painoilla”.