Tule mukaan elokuun kesäjumppiin!

27.7.2022

Ilmoittaudu mukaan elokuun kesäjumppiin avoinna24 palvelun kautta. Voit tulla mukaan kertamaksulla 5€. Maksu mobilepaylla/liikuntaedulla paikanpäällä tai ennakkoon toimistolta kertakortti, (olemme luopuneet käteisen käytöstä).

Mikäli tulee äkillisiä muutoksia/peruutuksia, niin lähetämme viestiä avoinna24 palvelun kautta tunneille ilmoittautuneille. Tuolta palvelusta näet ajankohtaisen tiedon milloin tunnit ovat.


Maanantai

19-20 Toiminnallinen treeni, Suopelto (1.8.-15.8.), ohjaajana Suvi

Tunti aloitetaan kokoontumalla klo 19 Suopellon koulun parkkipaikalle, josta siirrytään toimintapaikalle, toimintapaikka voi vaihdella. Kovalla sateella ja ukonilmalla Suopellon koulun liikuntasalissa.

Toiminnallinen treeni on kovatehoista intervalliharjoittelua, jonka tavoitteena on parantaa kestävyyskuntoa ja tehostaa rasvanpolttoa. Treeni koostuu lyhyistä mutta rankoista työosiosta ja aktiivisista palautusjaksoista, ja sen edut perustuvat juuri treenitehon vaihteluun. Tunti ei sisällä musiikin tahtiin tehtäviä askelsarjoja. Tämä hikitakuu tunti sopii mainiosti myös miehille.


Tiistai

18-18.50 Toiminnallinen keppijumppa, Maijamäen koulun piha (2.8.-16.8.), ohjaajana Tanja

Tunti pidetään Maijamäen koulun pihalla, kovalla sateella ja ukonilmalla Tatamisalissa.

Tunnilla availlaan ja vahvistetaan kehon ehkä heikompia tai vähemmän käytössä olevia lihaksia. Tunnilla huomioidaan ryhti, kehon linjaukset ja aktiivinen liikkuvuus keppiharjoitteiden avulla omaan tahtiin. Tunnilla availlaan kehon kireitä kohtia aktiivisesti liikkuen seisten ja jumppamatolla. Tunnilla käytetään keppiä ja jumppamattoa.


Tiistai

19.10-20 Porrastreenimix, Ruonan kuntoportaat (2.8.-16.8.), ohjaajana Tanja

Tunti pidetään Ruonan kuntoportaiden ympäristössä. Kovalla sateella ja ukonilmalla Tatamisalissa, steppilaudat Maijamäestä ja askellustreeni salissa kuntojumpan tahtiin.

Harjoitus sisältää portailla tehtäviä liikkeitä kuten helpohkoja askelluksia, nousuja ja kyykkyjä sekä jumppamatolla (oma jumppamatto mukaan!) tehtäviä liikkeitä. Tunnilla pääset kokeilemaan portaita omaan tahtiin ja omalla tavallasi. Voit tulla tekemään harjoituksen hakien kevyempää tuntemusta tai happoja sekä sykkeitä.


Torstai

18.30-19.30 Power circuit, Suopellon kuntosali (4.8.-18.8.), ohjaajana Pentti

Powercircuit on tehokas treeni koko keholle. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna kuntosalilaitteita hyödyntäen ja lisäksi osa liikkeistä tehdään ”oman kehon painoilla”.