AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTA

Seuramme aikuisten liikunnassa keskitytään terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen. Tarjoamme laadukkaasti toteutettuja ryhmäliikuntatunteja niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujillekin. 

Kevätkausi 2024


Klikkaa tästä kevään esite auki suurempana/tarkempana.


KAUSIMAKSUT KEVÄTKAUDELLE 2024

Harrastusmaksu koostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Kaikki toimintaamme osallistuvat maksavat yhdistyksen jäsenmaksun 20 €, joka kattaa jäsenyyden toimintakaudelle 2023-2024 (syksy-kesä).


Kausimaksu valitaan seuraavista vaihtoehdoista:

  • 95 € aikuiset 
  • 60 € eläkeläiset sekä nuoret (alle 18 v.) 
  • 10 x kortti 60 €
  • 5 x kortti 35 € 
  • kertakäynti 8 € / 6 € (eläkeläiset) (MobilePay)

Tunnit pyörähtävät käyntiin mikäli osallistujia on riittävä määrä. 

Mikäli tunnilla on 3 krt peräkkäin vähemmän kuin 7 paikalla (eli 6 tai vähemmän), tunti lopetetaan ko. lukuvuoden osalta. Poikkeuksia voidaan harkita. Mahdollisten päättyvien ryhmien kävijöille pyrimme löytämään toisen vastaavan ryhmän, jossa harrastus voi jatkua. Jos sopivaa ryhmää ei löydy, kausimaksu palautetaan, mutta ei jäsenmaksua.

Naantalin Voimistelijat pidättää oikeuden tuntimuutoksiin kauden aikana. 

Hintoihin ei sisälly vakuutusta seuran puolesta.MAKSAMINEN

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu jäsenrekisterimme kautta. Ilmoittautuessasi jäsenrekisteriin, valitse itsellesi sopiva kausimaksuvaihtoehto. Järjestelmä luo automaattisesti laskun, jonka eräpäivä on kolmen viikon kuluttua ilmoittautumisesta. 10x ja 5x kortit noudetaan toimistolta ja sen voit maksaa joko laskulla tai noudon yhteydessä. Toimistolla maksuvälineenä käy pankkikortti ja MobilePay. Yksittäiset kertamaksut maksetaan vain MobilePay -sovelluksella (kts. ohjeet alempana). Huom! Emme vastaanota käteistä.


LASKUTUS

Laskuun on eritelty sekä jäsenmaksu että kausimaksu. Jäsenmaksu kattaa aina koko toimintakauden (syksy-kesä). Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on kolme viikkoa kauden alkamisen jälkeen. Muulloin laskun eräpäivä määräytyy kahden viikon ( pvä) päähän ilmoittautumisesta. Laskun pääset maksamaan myös heti sen saatuasi Paytrail-palvelun kautta


VERKKOPANKIT JA PAYTRAIL-MAKSUPALVELU

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Maksumuistutus

Olemme siirtäneet saataviemme eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:n laskutuspalveluun. Palvelua tai tilausta koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan laskun lähettäjään. Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Visma Financial Solutions Oy:n verkkopalveluun osoitteessa www.maksuhelposti.fi tai asiakaspalvelun numeroon 02 4808 8000. 

Muista siis peruuttaa paikkasi mikäli et aloitakaan ryhmässä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jäsen- ja kausimaksuja ei palauteta, jos jumpan lopettaa kesken kauden.


KAUSIMAKSUJEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA

NVO:n kausimaksut ja kertamaksut voi maksaa myös: Smartumin liikunta-, liikunta- ja kulttuuriseteleillä, saldokortilla ja mobiilimaksulla sekä Edenredin Virikeseteleillä, kortilla ja mobiilimaksulla. Lisäksi E-passi Tyky- kulttuurisetelit käyvät meillä.

Yllämainituilla liikuntaeduilla voidaan maksaa vain omia henkilökohtaisia jumppamaksuja. Huomioithan, että jäsenmaksun (20€) osuutta ei voi maksaa yllämainituilla liikuntaeduilla. 

Ilmoittaudu tunnille normaalisti jäsenrekisterin kautta ja maksa laskun viitenumerolla jäsenmaksun osuus. Tämän jälkeen voidaan kausimaksun maksuosuus suorittaa liikuntaeduilla netin/sovellusten kautta tai seteleillä toimistolla. Jäsenmaksu osuuden voit myös maksaa toimistolla pankkikortilla. Mikäli maksat mobiiliversiolla tai sporttipassilla, kirjaudu edun palveluntarjoajan antamien ohjeiden mukaan omille sivuilleen. Veloita kausimaksusuoritus kortilta tai passilta. Toimisto saa tiedon liikuntaetu maksuista suoraan palveluntarjoajilta.


YKSITTÄISEN TUNNIN KERTAMAKSU MOBILEPAY-SOVELLUKSELLA:

Lataa MobilePay oman puhelimen sovelluskaupasta ja ota se käyttöön (vaatii mm. maksukortin nron syöttämisen ensimmäisellä kerralla).

Tunnille tullessa:

  1. Maksa kertamaksu samana päivänä, kun osallistut tunnille.
  2. Syötä summa  €.
  3. Syötä maksun vastaanottajaksi numero: 68959 (Naantalin Voimistelijat Kertamaksu)
  4. Tunnille tullessa näytä maksusuoritus puhelimestasi ohjaajalle ja ohjaaja kuittaa sinut järjestelmään tunnille saapuneeksi.TOIMINTAMAKSUT POIKKEUSTILANTEISSA

Epidemian, pandemian tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa seura ei palauta jäsen-,  kausi- eikä valmennusmaksuja. Seura pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa. 


Tuntien peruutukset löydät täältä.