AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTA

Seuramme aikuisten liikunnassa keskitytään terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen. Tarjoamme laadukkaasti toteutettuja ryhmäliikuntatunteja niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujillekin. 

____________________________________________________________________________________

Alustava kevätkauden ohjelma (10.1.-15.5.)

Linkistä avaamalla saat kuvan paremmin näkymään ja voit suurentaa sitä.

SYYSKAUSI 30.8.-12.12.2021

KEVÄTKAUSI 10.1.-15.5.2022

Harrastusmaksu koostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Kaikki toimintaamme osallistuvat maksavat yhdistyksen jäsenmaksun 20 €, joka kattaa jäsenyyden toimintakaudelle 2021-2022 (syksy-kesä).


KAUSIMAKSUT KEVÄTKAUDELLE 2022

Kausimaksu valitaan seuraavista vaihtoehdoista:

  • 95 € aikuiset
  • 60 € eläkeläiset
  • 10 x kortti 60 €
  • 5 x kortti 35 € 
  • kertakäynti 8 € / 6 € (eläkeläiset) (MobilePay)

Tunnit pyörähtävät käyntiin mikäli osallistujia on riittävä määrä. Naantalin Voimistelijat pidättää oikeuden tuntimuutoksiin kauden aikana. MAKSAMINEN

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu jäsenrekisterimme kautta. Ilmoittautuessasi jäsenrekisteriin, valitse itsellesi sopiva kausimaksuvaihtoehto. Järjestelmä luo automaattisesti laskun, jonka eräpäivä on kahden viikon kuluttua ilmoittautumisesta. 10x ja 5x kortit noudetaan toimistolta ja sen voit maksaa joko laskulla tai noudon yhteydessä. Toimistolla maksuvälineenä käy pankkikortti ja MobilePay. Yksittäiset kertamaksut maksetaan vain MobilePay -sovelluksella (kts. ohjeet alempana). Huom! Emme vastaanota käteistä.


LASKUTUS

Laskuun on eritelty sekä jäsenmaksu että kausimaksu. Jäsenmaksu kattaa aina koko toimintakauden (syksy-kesä). Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on kaksi viikkoa kauden alkamisen jälkeen. Muulloin laskun eräpäivä määräytyy kahden viikon (14 pvä) päähän ilmoittautumisesta. Laskun pääset maksamaan myös heti sen saatuasi Paytrail-palvelun kautta


VERKKOPANKIT JA PAYTRAIL-MAKSUPALVELU

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme 5€ laskutuslisän. Naantalin Voimistelijat tarkastaa maksamattomat laskut kausittain ja toimittaa ne perintätoimiston hoidettavaksi. Muista siis peruuttaa paikkasi mikäli et aloitakaan ryhmässä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jäsen- ja kausimaksuja ei palauteta, jos jumpan lopettaa kesken kauden.


KAUSIMAKSUJEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA

NVO:n kausimaksut ja kertamaksut voi maksaa myös: Smartumin liikunta-, liikunta- ja kulttuuriseteleillä, saldokortilla ja mobiilimaksulla sekä Edenredin Virikeseteleillä, kortilla ja mobiilimaksulla. Lisäksi E-passi ja Eazybreak sovellukset käyvät meillä sekä Tyky- kulttuurisetelit.

Yllämainituilla liikuntaeduilla voidaan maksaa vain omia henkilökohtaisia jumppamaksuja. Huomioithan, että jäsenmaksun (20€) osuutta ei voi maksaa yllämainituilla liikuntaeduilla. 

Ilmoittaudu tunnille normaalisti jäsenrekisterin kautta ja maksa laskun viitenumerolla jäsenmaksun osuus. Tämän jälkeen voidaan kausimaksun maksuosuus suorittaa liikuntaeduilla netin/sovellusten kautta tai seteleillä toimistolla. Jäsenmaksu osuuden voit myös maksaa toimistolla pankkikortilla. Mikäli maksat mobiiliversiolla tai sporttipassilla, kirjaudu edun palveluntarjoajan antamien ohjeiden mukaan omille sivuilleen. Veloita kausimaksusuoritus kortilta tai passilta. Toimisto saa tiedon liikuntaetu maksuista suoraan palveluntarjoajilta.


YKSITTÄISEN TUNNIN KERTAMAKSU MOBILEPAY-SOVELLUKSELLA:

Lataa MobilePay oman puhelimen sovelluskaupasta ja ota se käyttöön (vaatii mm. maksukortin nron syöttämisen ensimmäisellä kerralla).

Tunnille tullessa:

  1. Maksa kertamaksu samana päivänä, kun osallistut tunnille.
  2. Syötä summa  €.
  3. Syötä maksun vastaanottajaksi numero: 68959 (Naantalin Voimistelijat Kertamaksu)
  4. Tunnille tullessa näytä maksusuoritus puhelimestasi ohjaajalle ja ohjaaja kuittaa sinut järjestelmään tunnille saapuneeksi.


Jäsen- ja kausimaksuun sisältyy jumppaturvavakuutus. Vakuutuksen sisältöön voit tutustua lisää Op-Pohjola sivustolta. Maksettuasi jäsen- ja kausimaksun seuran ottama jumppaturvavakuutus astuu voimaan. Lisätiedot vakuutuksesta ja sen käyttämisestä löytyy kohdasta JumppaturvaTOIMINTAMAKSUT POIKKEUSTILANTEISSA

Epidemian, pandemian tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa seura ei palauta jäsen-,  kausi- eikä valmennusmaksuja. Seura pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa. 


Tuntien peruutukset löydät täältä.