Ajankohtaista


Iloisena uutisena huutelemme: Ensimmäiset aikuisten kesätunnit ovat pyörähtäneet käyntiin tällä viikolla! Kyllä tätä on odotettu ja lämpimästi toivotammekin kaikki tervetulleiksi mukaan! Kesäkuun puolella tarjonta laajenee niin aikuisten kuin lasten puolellakin. Lapsille ja nuorille on tarjolla akrobatia-tunti sekä joukkuevoimistelun ja tanssin kesäleiri.

Eilen julkaistun kaupungin koronatiedotteen mukaisesti 2001 ja myöhemmin syntyneet saavat harjoitella lähikontaktin kanssa sekä sisällä että ulkona. Aikuiset saavat harjoitella ulkona omissa ”joukkueissaan” ja tämän vuoksi ryhmään ilmoittautuminen on erityisen tärkeää, vaikka tulisit vain kerran kesän aikana ko. tunnille mukaan. Heinäkuun koko seura lomailee ja elokuussa kesätunnit jatkuvat. 


Aikuisten ryhmäliikunnan aikataulu ja tuntikuvaukset:

Käynnissä tällä hetkellä:

Ma klo 18-18.50 Kesäjumppa – Pauliina, Suopellon nurmialue

Kesäjumppa on helppo ja hauska hyvän olon tunti, jolla kireydet saavat kyytiä. Tunnilla tehtävät harjoitteet lisäävät lihastasapainoa ja parantavat ryhtiä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään tasapaino-, liikkuvuus- ja lihaskuntoliikkeitä. Tunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin liikkujalle. Tunti sisältää jonkin verran helppoja askelsarjoja ja halutessaan myös hyppyjä.

Tunnit pidetään säällä kuin säällä (ukonilmalla peruttu), sateen sattuessa suojataan musiikkilaitteita ja pidetään tunnit ilman musiikkia. Tehdään liikkeitä aikaa vasten turvallisuus huomioiden happirikkaassa ilmassa.

Ma klo 19-19.50 Kahvakuula – Pauliina, Suopellon nurmialue

Suuren suosion saanut kahvakuulatunti, jossa tehdään selkeitä, tehokkaita ja yksinkertaisia kuulapattereita. Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kuulan aloituspaino riippuu lähtötasosta ja taustasta. Naisilla yleisin aloituspaino on 4–8 kiloa ja miehillä 8–12 kiloa. Kahvakuulalla tehdään mm. heilautuksia, nostoja, työntöjä. Kahvakuula edistää kehonhallintaa ja liikkuvuutta sekä lisää voimaa. Tunnilla käytetään omaa kuulaa.

Tunnit pidetään säällä kuin säällä (ukonilmalla peruttu), sateen sattuessa suojataan musiikkilaitteita ja pidetään tunnit ilman musiikkia. Tehdään liikkeitä aikaa vasten turvallisuus huomioiden happirikkaassa ilmassa. 

Ke klo 18-18.45 HIIT-treeni – Suvi, Teljentien kenttä

Hiit-treeni – High Intensity Interval Training – on nimensä mukaan kovatehoista intervalliharjoittelua, jonka tavoitteena on parantaa kestävyyskuntoa ja tehostaa rasvanpolttoa. HIIT-treeni koostuu lyhyistä mutta rankoista työosiosta ja aktiivisísta palautusjaksoista, ja sen edut perustuvat juuri treenitehon vaihteluun. Tunti ei sisällä musiikin tahtiin tehtäviä askelsarjoja. Tämä hikitakuu tunti sopii mainiosti myös miehille.

Tunnit pidetään säällä kuin säällä (ukonilmalla peruttu), sateen sattuessa suojataan musiikkilaitteita ja pidetään tunnit ilman musiikkia. Tehdään liikkeitä aikaa vasten turvallisuus huomioiden happirikkaassa ilmassa. 

Kesäkuussa tuntitarjonta lisääntyy:

Kaivattu BailaDance tekee paluun ensi kauden lukujärjestykseen ja kesällä järjestämme kaksi pop-up -tuntia.

To 3.6. klo 17.45-18.30 BailaDance – Heidi, Suopellon nurmialue

To 10.6. klo 17.45-18.30 BailaDance – Heidi, Suopellon nurmialue

Bailadance - helppo ja hikinen tanssillinen ryhmäliikuntatunti on täällä taas! Tanssin iloa, ilmaisua ja heittäytymistä ilman vaikeita askelkuvioíta. Hyppää monipuolisten rytmien ja tanssin pyörteisiin ja tanssi itsesi kesälaitumille! 

17.6. alkaen:

to klo 18-18.50 Toiminnallinen kehonpainoharjoittelu – Tanja, Suopellon nurmialue

Tunti sisältää koko keholle kehonpainolla tehtäviä harjoitteita, patteriharjoitteluna omaan tahtiin. Tehdään monipuolisia liikkeitä eri variaatioilla, jolloin kaikille löytyy sopiva vaihtoehto. Liikkeissä lähdetään liikkeelle maltilla, suoritustekniikkaan kiinnitetään erityistä huomiota. Jokaisessa treenissä on mukana sykettä nostavia liikkeitä sitä haluaville, mutta harjoitus on mahdollista tehdä myös matalammalla sykkeellä.

klo 19-20 Kehonhuolto – Tanja, Suopellon nurmialue

Kehoa herätellään alussa tasapainoa hakevilla, toiminnallisilla liikkeillä. Tunti sisältää alkuun dynaamista, avaavaa liikettä ja tunnin edetessä rauhoitetaan tahtia venytyksiin pysähdellen. Hyvällä säällä nautiskellaan lopuksi hetkeen pysähtyen ja rentoutuen.


Ilmoittautuminen ja maksaminen:

Koronatilanteen vuoksi etukäteen ilmoittautuminen on välttämätöntä. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Huomaathan, että jokaisesta tunnista on kaksi vaihtoehtoa: valitse tunti maksutavan mukaan – ilmoittaudutko koko kaudeksi vai kertamaksulla.

Osallistua voit joko maksamalla koko kesän kausimaksun 30 € tai kertamaksulla 5 €/tunti. (Mikäli et ole maksanut jäsenmaksua kaudelle 2020-2021, luo järjestelmä sinulle automaattisesti 20 € laskun siitä). Kertamaksu maksetaan MobilePay -sovelluksella tai liikuntaeduilla, käteistä emme ota vastaan. Toimistolta on mahdollista ostaa kertakäyntikortteja.

Mikäli olet maksanut kevätkauden kausimaksun, on kesäkausi sinulle ilmainen. Tässä tapauksessa ilmoittaudu normaalisti kesäkaudelle, järjestelmä luo sinulle laskun. Laita spostia toimisto@nvo.fi ja tarkistamme tilanteen sekä hyvitämme kesäkauden laskun toimistolta käsin.


MobilePay maksuohjeet:

Lataa MobilePay oman puhelimen sovelluskaupasta ja ota se käyttöön (vaatii mm. maksukortin nron syöttämisen ensimmäisellä kerralla).

Tunnille tullessa:

Maksa kertamaksu samana päivänä, kun osallistut tunnille.

Syötä summa 5 €.

Syötä maksun vastaanottajaksi numero: 68959 (Naantalin Voimistelijat Kertamaksu)

Tunnille tullessa näytä maksusuoritus puhelimestasi ohjaajalle ja ohjaaja kuittaa sinut järjestelmään tunnille saapuneeksi.

Lasten ja nuorten kesä:

Lasten harrastekesän ilmoittautuminen on käynnissä. Lasten kesäkausi alkaa 10.6, heinäkuussa lomaillaan ja elokuu taas treenataan. Valmennuspuolen osalta valmentajat infoavat omia joukkueitaan kesän aikatauluista.

To klo 16-17 Kesäakro koululaisille (1lk-9lk) – Anette, Tatamisali

Kesäakro on taas täällä! Tule mukaan tutustumaan akrobatian saloihin tulevana kesänä 2021. Tunneilla harjoitellaan kaikkea aina kuperkeikoista arabiflikkisarjoihin, jokaisen oman taitotason mukaan. Tervetulleita ovat niin aloittelijat, kuin akrobatiaa jo aikaisemmin harrastaneet. Tunneilla treenataan myös liikkuvuutta ja tasapainoa.

Kesäakron hinta on koko kesäkaudelta 20 € tai 4 € kerta. Kertamaksu maksetaan MobilePay -sovelluksen kautta, käteistä emme ota vastaan. MobilePay maksuohjeet löydät hieman ylempänä tässä viestissä aikuisten tuntien yhteydessä. Kertamaksukortteja on myös myynnissä toimistolla. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan (myös kertamaksulaisilta) ja ilmoittautuminen tapahtuu https://www.nvo.fi/tuntitarjonta/ilmoittautuminen/. Ilmoittautuessa valitse oikea ryhmä maksutavan mukaan eli mikäli maksat kertamaksulla, ilmoittaudu "Kertamaksu Kesäakro" -ryhmään (käytännössä harjoitellaan samassa ryhmässä). 

Joukkuevoimistelun ja tanssin kesäleiri

Tunnit sisältävät perusvoimistelua, tanssia ja välineisiin tutustumista leikkiä unohtamatta. Leiri on tarkoitettu 2013-2016 syntyneille.  Ohjaajina leirillä toimivat NVO:n kokeneet joukkuevoimistelun valmentajat Anna Kuusinen ja Anna Leppiniemi sekä apuohjaajana lasten suosikki Minea Niinikorpi.  Tarvittaessa paikalla on myös vierailevia ohjaajia. 

Leiriajat: ma 7.6. ja ma 14.6. klo 17.30-19 Karvetin koululla sekä ke 9.6. ja ke 16.6. klo 17.30-19 Suopellon koululla.

Leirin hinta 40 € sisältää ohjauksen ja NVO:n tuotepaketin (Huom! Leirihinta sisältää vakuutuksen vain, jos olet seuran jäsen eli maksanut jäsenmaksua kaudella 2020-2021). Leirille mahtuu 25 lasta ja ryhmää voidaan tarvittaessa jakaa harjoitusten aikana pienryhmiin. Leiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 15. Ilmoittautuminen on sitova. 

Leiri ilmoittautumiset 27.5.2021 mennessä jäsenrekisteriin: https://www.nvo.fi/tuntitarjonta/ilmoittautuminen/

Lämpimästi tervetuloa liikkumaan! Kysythän tarvittaessa lisätietoa!