Sinustako uusi Cheerleadingvalmentaja meille?

Ota Ystäväsi mukaan!

Aikuisten valituilla ryhmäliikuntatunneilla on ystäväkerta viikolla 43.

Ota Ystäväsi mukaan liikkumaan seuraaville tunneille

-          Terveysliikunta tiistaina klo 17–17.45 (Liikuntahalli)

-          Kehonhuolto & Rentoutus tiistaina klo 17.50–18.35 (Liikuntahalli)

-          Miesten treeni tiistaina klo 19.30–20.30 (Taimo)


-          Hiit- treeni keskiviikkona klo 17.45–18.30 (Lietsala)


-          Kehonhuolto torstaina klo 10.00–10.50 (Kesti-Maaria)

-          Kickboxing torstaina klo 16.30–17.30 (Tatami)

-          Venyttely torstaina klo 16.45–17.30 (Liikuntahalli)

-          Miesten pelitunti torstaina klo 18.30–19.30 (Taimo)

-          Jooga torstaina klo 19.30–21.00 (Lietsala)


-          Painotankojumppa lauantaina klo 13–14 (Kesti-Maaria)


-          FasciaMethod sunnuntaina klo 17.30–18.30 (Taimo)

-          Keho ja Mieli rennoksi sunnuntaina klo 18.30–19.30 (Taimo)

-          RVP sunnuntaisin klo 19.30–20.30 (Tatami)

Seurapaitapäivä 28.9.2021

On aika kaivaa esiin seurapaidat, -pipot, -huivit ja muut seuravärein varustetut kamppeet; Seurapaitapäivä juhlistetaan jälleen tiistaina 28.9.! Seurapaitapäivänä kutsumme kaikki mukaan liputtamaan seurarakkautta ympäri Suomen. Olethan siis valmiina?

Syyskauden säpinää!

Olemme saaneet hienosti syyskauden aikuisten  ryhmäliikuntatunnit käyntiin ja olette upeasti löytäneet tunneille.

Olemme parantaneet uuden ajanvarausjärjestelmämme avoinna24.fi ominaisuuksia teidän toiveidenne ja ryhmäliikuntapaikkojen lisäyksen johdosta. Kahden vuorokauden varausaika on poistettu.

Tästä eteenpäin jokaisella voi olla voimassa 6 ryhmäliikuntavarausta kerrallaan ja ne voi varata haluamilleen viikoille.  Kuusi varausta on maksimimäärä ja aina käytyäsi tunnilla (tai peruutettuasi varauksen) sinulle vapautuu uusi varausmahdollisuus.

Maksamalla kausi- ja jäsenmaksun voit rajattomasti käydä tunneilla.

Tee näin

1.    Ilmoittaudu seuran kotisivulla www.nvo.fi NVO:n jäsenrekisteriin – saat jäsen- ja kausimaksulaskun

2.    Mene seuran sivulla olevasta linkistä avoinna24.fi sivulle ja luo ensimmäisellä kerralla itsellesi tili ”uusi käyttäjä” – kohdasta

3.    Ilmoittaudu haluamillesi tunneille www.avoinna24.fi - palvelun kautta.


Lämpimästi tervetuloa liikkumaan ja kysythän tarvittaessa lisätietoja! 

Ajankohtaista


Aikuisten ryhmäliikunnan aikataulu (tuntikuvaukset alempana):

ELOKUU

Ma klo 18-18.50 Kesäjumppa – Pauliina, Suopellon nurmialue

Ma klo 19-19.50 Kahvakuula – Pauliina, Suopellon nurmialue

Ke klo 18-18.45 HIIT-treeni – Suvi, Teljentien kenttä

To klo 18-18.50 Toiminnallinen kehonpainoharjoittelu – Tanja, Suopellon nurmialue

To klo 19-20 Kehonhuolto – Tanja, Suopellon nurmialue


30.8. alkaa syyskausi, uutukainen lukujärjestys ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähipäivinä.


Ilmoittautuminen ja maksaminen:

Ilmoittauduthan tunnille etukäteen! Näin nopeutat tunnin alkamisen ajallaan. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Huomaathan, että jokaisesta tunnista on kaksi vaihtoehtoa: valitse tunti maksutavan mukaan – ilmoittaudutko koko kesäkaudeksi vai kertamaksulla.

Osallistua voit joko maksamalla koko kesän kausimaksun 30 € tai kertamaksulla 5 €/tunti. (Mikäli et ole maksanut jäsenmaksua kaudelle 2020-2021, luo järjestelmä sinulle automaattisesti 20 € laskun siitä). Mikäli et kertamaksulaisena halua maksaa jäsenmaksua, laita tieto spostitse toimisto@nvo.fi ja poistamme laskun). Kertamaksu maksetaan MobilePay -sovelluksella tai liikuntaeduilla, käteistä emme ota vastaan. Toimistolta on mahdollista ostaa kertakäyntikortteja (suljettu ma 26.7. saakka).

Mikäli olet maksanut kevätkauden kausimaksun, on kesäkausi sinulle ilmainen. Tässä tapauksessa ilmoittaudu normaalisti kesäkaudelle, järjestelmä luo sinulle laskun. Laita spostia toimisto@nvo.fi ja tarkistamme tilanteen sekä hyvitämme kesäkauden laskun toimistolta käsin.


MobilePay maksuohjeet:

Lataa MobilePay oman puhelimen sovelluskaupasta ja ota se käyttöön (vaatii mm. maksukortin nron syöttämisen ensimmäisellä kerralla).

Tunnille tullessa:

Maksa kertamaksu samana päivänä, kun osallistut tunnille.

Syötä summa 5 €.

Syötä maksun vastaanottajaksi numero: 68959 (Naantalin Voimistelijat Kertamaksu)

Tunnille tullessa näytä maksusuoritus puhelimestasi ohjaajalle ja ohjaaja kuittaa sinut järjestelmään tunnille saapuneeksi.


Tuntikuvaukset

Kesäjumppa on helppo ja hauska hyvän olon tunti, jolla kireydet saavat kyytiä. Tunnilla tehtävät harjoitteet lisäävät lihastasapainoa ja parantavat ryhtiä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään tasapaino-, liikkuvuus- ja lihaskuntoliikkeitä. Tunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin liikkujalle. Tunti sisältää jonkin verran helppoja askelsarjoja ja halutessaan myös hyppyjä.

Tunnit pidetään säällä kuin säällä (ukonilmalla peruttu), sateen sattuessa suojataan musiikkilaitteita ja pidetään tunnit ilman musiikkia. Tehdään liikkeitä aikaa vasten turvallisuus huomioiden happirikkaassa ilmassa.


Kahvakuula - Suuren suosion saanut kahvakuulatunti, jossa tehdään selkeitä, tehokkaita ja yksinkertaisia kuulapattereita. Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kuulan aloituspaino riippuu lähtötasosta ja taustasta. Naisilla yleisin aloituspaino on 4–8 kiloa ja miehillä 8–12 kiloa. Kahvakuulalla tehdään mm. heilautuksia, nostoja, työntöjä. Kahvakuula edistää kehonhallintaa ja liikkuvuutta sekä lisää voimaa. Tunnilla käytetään omaa kuulaa.

Tunnit pidetään säällä kuin säällä (ukonilmalla peruttu), sateen sattuessa suojataan musiikkilaitteita ja pidetään tunnit ilman musiikkia. Tehdään liikkeitä aikaa vasten turvallisuus huomioiden happirikkaassa ilmassa. 


Hiit-treeni – High Intensity Interval Training – on nimensä mukaan kovatehoista intervalliharjoittelua, jonka tavoitteena on parantaa kestävyyskuntoa ja tehostaa rasvanpolttoa. HIIT-treeni koostuu lyhyistä mutta rankoista työosiosta ja aktiivisísta palautusjaksoista, ja sen edut perustuvat juuri treenitehon vaihteluun. Tunti ei sisällä musiikin tahtiin tehtäviä askelsarjoja. Tämä hikitakuu tunti sopii mainiosti myös miehille.

Tunnit pidetään säällä kuin säällä (ukonilmalla peruttu), sateen sattuessa suojataan musiikkilaitteita ja pidetään tunnit ilman musiikkia. Tehdään liikkeitä aikaa vasten turvallisuus huomioiden happirikkaassa ilmassa. 

Bailadance - helppo ja hikinen tanssillinen ryhmäliikuntatunti on täällä taas! Tanssin iloa, ilmaisua ja heittäytymistä ilman vaikeita askelkuvioíta. Hyppää monipuolisten rytmien ja tanssin pyörteisiin ja tanssi itsesi kesälaitumille! 

Toiminnallinen kehonpainoharjoittelu sisältää koko keholle kehonpainolla tehtäviä harjoitteita, patteriharjoitteluna omaan tahtiin. Tehdään monipuolisia liikkeitä eri variaatioilla, jolloin kaikille löytyy sopiva vaihtoehto. Liikkeissä lähdetään liikkeelle maltilla, suoritustekniikkaan kiinnitetään erityistä huomiota. Jokaisessa treenissä on mukana sykettä nostavia liikkeitä sitä haluaville, mutta harjoitus on mahdollista tehdä myös matalammalla sykkeellä.

Kehonhuollossa kehoa herätellään alussa tasapainoa hakevilla, toiminnallisilla liikkeillä. Tunti sisältää alkuun dynaamista, avaavaa liikettä ja tunnin edetessä rauhoitetaan tahtia venytyksiin pysähdellen. Hyvällä säällä nautiskellaan lopuksi hetkeen pysähtyen ja rentoutuen.


Lasten ja nuorten kesä:

Lasten harrastekesän ilmoittautuminen on käynnissä. Lasten kesäkausi alkaa 10.6, heinäkuussa lomaillaan ja elokuu taas treenataan. Valmennuspuolen osalta valmentajat infoavat omia joukkueitaan kesän aikatauluista.

To klo 16-17 Kesäakro koululaisille (1lk-9lk) – Anette, Tatamisali

Kesäakro on taas täällä! Tule mukaan tutustumaan akrobatian saloihin tulevana kesänä 2021. Tunneilla harjoitellaan kaikkea aina kuperkeikoista arabiflikkisarjoihin, jokaisen oman taitotason mukaan. Tervetulleita ovat niin aloittelijat, kuin akrobatiaa jo aikaisemmin harrastaneet. Tunneilla treenataan myös liikkuvuutta ja tasapainoa.

Kesäakron hinta on koko kesäkaudelta 20 € tai 4 € kerta. Kertamaksu maksetaan MobilePay -sovelluksen kautta, käteistä emme ota vastaan. MobilePay maksuohjeet löydät hieman ylempänä tässä viestissä aikuisten tuntien yhteydessä. Kertamaksukortteja on myös myynnissä toimistolla. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan (myös kertamaksulaisilta) ja ilmoittautuminen tapahtuu https://www.nvo.fi/tuntitarjonta/ilmoittautuminen/. Ilmoittautuessa valitse oikea ryhmä maksutavan mukaan eli mikäli maksat kertamaksulla, ilmoittaudu "Kertamaksu Kesäakro" -ryhmään (käytännössä harjoitellaan samassa ryhmässä). 

Joukkuevoimistelun ja tanssin kesäleiri

Tunnit sisältävät perusvoimistelua, tanssia ja välineisiin tutustumista leikkiä unohtamatta. Leiri on tarkoitettu 2013-2016 syntyneille.  Ohjaajina leirillä toimivat NVO:n kokeneet joukkuevoimistelun valmentajat Anna Kuusinen ja Anna Leppiniemi sekä apuohjaajana lasten suosikki Minea Niinikorpi.  Tarvittaessa paikalla on myös vierailevia ohjaajia. 

Leiriajat: ma 7.6. ja ma 14.6. klo 17.30-19 Karvetin koululla sekä ke 9.6. ja ke 16.6. klo 17.30-19 Suopellon koululla.

Leirin hinta 40 € sisältää ohjauksen ja NVO:n tuotepaketin (Huom! Leirihinta sisältää vakuutuksen vain, jos olet seuran jäsen eli maksanut jäsenmaksua kaudella 2020-2021). Leirille mahtuu 25 lasta ja ryhmää voidaan tarvittaessa jakaa harjoitusten aikana pienryhmiin. Leiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 15. Ilmoittautuminen on sitova. 

Leiri ilmoittautumiset 27.5.2021 mennessä jäsenrekisteriin: https://www.nvo.fi/tuntitarjonta/ilmoittautuminen/

Lämpimästi tervetuloa liikkumaan! Kysythän tarvittaessa lisätietoa!