Ajankohtaista


Lasten ja nuorten harrastustoiminta jatketaan, kun toiminnassa noudatetaan edelleen seuraavia ohjeita: hyvä käsihygienia, muuttunut turvavälisuositus yli 2 metriä, pukuhuoneiden käytön minimointi, ei yleisöä hallien sisätiloihin, kontaktien välttäminen, maskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille (muualla kuin urheilusuorituksessa), harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä.

Perheliikunnan sekä aikuisten harrastustoiminta on keskeytyksessä 7.2.2021 saakka. Korvaavana toimintana olemme tarjonneet Facebookin live-ryhmässä tunteja parin viime viikon ajan, siellä saatavilla on olleet myös kevään keskeytyksen aikaiset tunnit. Ryhmän löydät tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/1479712028858384

Tässä kohtaa pyydämme sinulta palautetta ja toiveita, minkälaisia treenejä olet live-ryhmässä tehnyt ja minkälaisia tunteja sinne jatkossa toivoisit? Voit vastata vaikka ihan muutamalla sanalla tai pelkällä emojilla tähän viestiin. Ensi viikon ajan jatkamme viime viikkoisia tunteja Facebookin ryhmässä ja kun tiedämme, miten haluaisitte treenata, reagoimme toiveisiin parhaamme mukaan! ❤ Tässä vaiheessa, kun vielä jatkamme Facebookissa, on tarjolla myös Voimisteluliiton Livestream-tunnit (etenkin teille, jotka ette facebookissa ole): www.solidsport.fi/voimistelu. Siellä julkaistaan joka maanantai kolme uutta tuntia, käyhän kurkkaamassa monipuolista tarjontaa!Vuonna 2020 vietämme seuran 70v juhlavuotta! Tämä näkyy toiminnassamme pitkin vuotta erilaisten tapahtumien muodossa, tässä alla Juhlavuoden vuosikello alkuvuoden osalta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!


Juhlavuoden vuosikello (tammi-toukokuu)

Tammikuu

        Uudet t-paidat, topit ja pääpannat myyntiin

Helmikuu

        Ota ystävä mukaan jumppaan

         (viikko 7 lapsilla ja koko kuun aikuisilla).

Maaliskuu

        Killan  ja seuran yhteinen muotinäytös 7.3. Sun Townissa.

Huhtikuu

        Koko perheen ulkoilupäivä Haijaisten toimintakeskuksessa. 

Toukokuu

        Kevätnäytös 17.5.