LASTEN JA NUORTEN TUNNIT

Lasten ja nuorten tunneilla harrastajat voivat liikkua koulutettujen ohjaajien opastuksella.  Tunneilla opitaan liikunnan perustaitoja leikkien ja iloiten. Noudatamme tunneilla Voimisteluliiton sekä Suomen Cheerleadingliiton periaatteita ja Tähtiseurakriteetit ovat vahvasti mukana ohjaamassa toimintaa. 

Kaikki alle 12-vuotiaiden ryhmät toimivat Voimistelukoulu-periaatteiden mukaisesti. 

Ryhmissä on käytössä voimistelupasseja.

Alustava kevätkauden ohjelma (10.1.-15.5.)

Linkistä avaamalla saat kuvan paremmin näkymään ja voit suurentaa sitä.

SYYSKAUSI 30.8.-12.12.2021

Harrastusmaksu koostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Kaikki toimintaamme osallistuvat maksavat yhdistyksen jäsenmaksun 20 €, joka kattaa jäsenyyden toimintakaudelle 2021-2022 (syksy-kesä).


KAUSIMAKSUT SYYKAUDELLE 2021

Kausimaksu valitaan seuraavista vaihtoehdoista:

  • 55 € 1 krt/vko
  • 70 € 2-3 krt/vko
  • Telinevoimistelun jatkoryhmien 5-7v sekä 8-12v lisämaksu 20 €
  • Perheliikunta: Alle 4-vuotiaat liikkuvat yhdessä aikuisen kanssa.Lapsi maksaa lasten kausimaksun sekä jäsenmaksun, aikuinen maksaa vain jäsenmaksun 20 €.

Tunnit pyörähtävät käyntiin mikäli osallistujia on riittävä määrä. Naantalin Voimistelijat pidättää oikeuden tuntimuutoksiin kauden aikana.


MAKSAMINEN

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu jäsenrekisterimme kautta, jolloin järjestelmä luo automaattisesti laskun. Ilmoittautuessasi jäsenrekisteriin, valitse sopiva kausimaksuvaihtoehto. Järjestelmä luo automaattisesti laskun, jonka eräpäivä on kahden viikon kuluttua ilmoittautumisesta. 10x ja 5x kortit noudetaan toimistolta ja sen voit maksaa joko laskulla tai noudon yhteydessä. Toimistolla maksuvälineenä käy pankkikortti ja MobilePay. Yksittäiset kertamaksut maksetaan vain MobilePay -sovelluksella (kts. ohjeet alempana). Huom! Emme vastaanota käteistä.


LASKUTUS

Laskuun on eritelty sekä jäsenmaksu että kausimaksu. Jäsenmaksu kattaa aina koko toimintakauden (syksy-kesä). Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on kaksi viikkoa kauden alkamisen jälkeen. Muulloin laskun eräpäivä määräytyy kahden viikon (14 pvä) päähän ilmoittautumisesta. Laskun pääset maksamaan myös heti sen saatuasi Paytrail-palvelun kautta


VERKKOPANKIT JA PAYTRAIL-MAKSUPALVELU

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme 5€ laskutuslisän. Naantalin Voimistelijat tarkastaa maksamattomat laskut kausittain ja toimittaa ne perintätoimiston selvitettäväksi. Muista siis tehdä peruutus sähköpostitse toimisto@nvo.fi, mikäli lapsi ei aloitakaan ryhmässä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jäsen- ja kausimaksuja ei palauteta, jos jumpan lopettaa kesken kauden.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Jäsen- ja kausimaksuun sisältyy jumppaturvavakuutus. Vakuutuksen sisältöön voit tutustua lisää Op-Pohjola sivustolta. Maksettuasi jäsen- ja kausimaksun seuran ottama jumppaturvavakuutus astuu voimaan. Lisätiedot vakuutuksesta ja sen käyttämisestä löytyy kohdasta Jumppaturva


TOIMINTAMAKSUT POIKKEUSTILANTEISSA

Epidemian, pandemian tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa seura ei palauta jäsen-,  kausi- eikä valmennusmaksuja. Seura pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa. 


Tuntien peruutukset löydät täältä. 

Lapsi- ja nuorisovastaava: Jenni Sorsavirta , lisätietoja: toimisto@nvo.fi, 044-3053395 (NVO, toimiston aukioloaikoina)

Paikan saanut lapsi saa käydä ensimmäisen tunnin kokeilemassa maksutta, jonka jälkeen maksu tulee suorittaa kausi- tai kertamaksuna. Jos ryhmä ei tuntunut omalta, pitää lapsen osallistuminen peruuttaa olemalla yhteydessä toimistoon.

Haemme uusia ohjaajia. Jos olet kiinnostunut aikuisten tai lasten ryhmien ohjaajana toimimisesta, ota yhteyttä toimistoomme (yhteystiedot).