Lasten ja nuorten tunnit

Lasten ja nuorten tunneilla harrastajat voivat liikkua koulutettujen ohjaajien opastuksella.  Tunneilla opitaan liikunnan perustaitoja leikkien ja iloiten. Noudatamme tunneilla Voimisteluliiton Voimistelukoulun periaatteita ja Tähtiseurakriteetit ovat vahvasti mukana ohjaamassa toimintaa. 

Ilmoittautuminen tästä!

Kaudesta 2019-2020 alkaen 3-vuotiaat lapset ovat liikkuneet yhdessä oman aikuisen kanssa. Heille ei siis ole tarjolla omia tunteja, vaan tunnit ovat perheliikunnan nimellä. Perheliikunnassa aikuinen liikkuu vain jäsenmaksun 20€ hinnalla. Tarkemmat tiedot hinnoista löydät hintasivulta.

Tunnit pyörähtävät käyntiin mikäli osallistujia on riittävä määrä. Naantalin Voimistelijat pidättää oikeuden tuntimuutoksiin kauden aikana. 

Tuntien peruutukset löydät täältä. 

Lapsi- ja nuorisovastaavat Maiju Heinonen ja  Piia Liimatta (040-5596062) , lisätietoja: toimisto@nvo.fi, 044-3053395 (NVO, toimiston aukioloaikoina)

Paikan saanut lapsi saa käydä ensimmäisen tunnin kokeilemassa maksutta, jonka jälkeen maksu tulee suorittaa kausi- tai kertamaksuna. Jos ryhmä ei tuntunut omalta, pitää lapsen osallistuminen peruuttaa jäsenrekisteriohjelman kautta.

Haemme uusia ohjaajia. Jos olet kiinnostunut aikuisten tai lasten ryhmien ohjaajana toimimisesta, ota yhteyttä toimistoomme (yhteystiedot).