LASTEN JA NUORTEN TUNNIT

Lasten ja nuorten tunneilla harrastajat voivat liikkua koulutettujen ohjaajien opastuksella.  Tunneilla opitaan liikunnan perustaitoja leikkien ja iloiten. Noudatamme tunneilla Voimisteluliiton sekä Suomen Cheerleadingliiton periaatteita ja Tähtiseurakriteetit ovat vahvasti mukana ohjaamassa toimintaa. 

Kaikki alle 12-vuotiaiden ryhmät toimivat Voimistelukoulu-periaatteiden mukaisesti. 

Seurassamme lapsi on keskiössä ja oppiminen tapahtuu laadukkaasti leikin kautta. Ohjaaja suunnittelee ryhmälle harjoitukset, jotka tukevat lapsen kasvua ja kehitystä. Tunneilla näkyy ILO eli innostus, laatu ja onnistumiset.

Ryhmissä on käytössä voimistelupasseja.

Kevätkausi 2024 


Klikkaa tästä kevään esite auki suurempana/tarkempana.


KAUSIMAKSUT KEVÄTKAUDELLE 2024

Harrastusmaksu koostuu jäsenmaksusta ja kausimaksusta. Kaikki toimintaamme osallistuvat maksavat yhdistyksen jäsenmaksun 20 €, joka kattaa jäsenyyden toimintakaudelle 2023-2024 (syksy-kesä).


Kausimaksu valitaan seuraavista vaihtoehdoista:

  • 55 € 1 krt/vko 
  • 110 € 2 krt/vko 
  • 165€ 3 krt/vko 
  • Perheliikunta: Alle 4-vuotiaat liikkuvat yhdessä aikuisen kanssa. Lapsi maksaa lasten kausimaksun sekä jäsenmaksun, aikuinen maksaa vain jäsenmaksun 20 €.

Tunnit pyörähtävät käyntiin mikäli osallistujia on riittävä määrä. 

Ryhmien minimikoko on vähintään 8 ilmoittautunutta. Muutoin tunti lopetetaan lukuvuoden osalta. Poikkeuksia voidaan harkita. Mahdollisten päättyvien ryhmien kävijöille pyrimme löytämään toisen vastaavan ryhmän, jossa harrastus voi jatkua. Jos sopivaa ryhmää ei löydy, kausimaksu palautetaan, mutta ei jäsenmaksua. 

Naantalin Voimistelijat pidättää oikeuden tuntimuutoksiin kauden aikana.

Hintoihin ei sisälly vakuutusta seuran puolesta.


MAKSAMINEN

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu jäsenrekisterimme kautta, jolloin järjestelmä luo automaattisesti laskun. 10x ja 5x kortit noudetaan toimistolta ja sen voit maksaa joko laskulla tai noudon yhteydessä. Toimistolla maksuvälineenä käy pankkikortti ja MobilePay. Yksittäiset kertamaksut maksetaan vain MobilePay -sovelluksella (kts. ohjeet alempana). Huom! Emme vastaanota käteistä.


LASKUTUS

Laskuun on eritelty sekä jäsenmaksu että kausimaksu. Jäsenmaksu kattaa aina koko toimintakauden (syksy-kesä). Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on kolme viikkoa kauden alkamisen jälkeen. Muulloin laskun eräpäivä määräytyy kolmen viikon (21 pvä) päähän ilmoittautumisesta. Laskun pääset maksamaan myös heti sen saatuasi Paytrail-palvelun kautta.


VERKKOPANKIT JA PAYTRAIL-MAKSUPALVELU

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Maksumuistutus

Olemme siirtäneet saataviemme eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:n laskutuspalveluun. Palvelua tai tilausta koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan laskun lähettäjään. Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Visma Financial Solutions Oy:n verkkopalveluun osoitteessa www.maksuhelposti.fi tai asiakaspalvelun numeroon 02 4808 8000. 

Muista siis peruuttaa paikkasi mikäli et aloitakaan ryhmässä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jäsen- ja kausimaksuja ei palauteta, jos jumpan lopettaa kesken kauden.


TOIMINTAMAKSUT POIKKEUSTILANTEISSA

Epidemian, pandemian tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa seura ei palauta jäsen-,  kausi- eikä valmennusmaksuja. Seura pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa. 


Tuntien peruutukset löydät täältä. 

Lapsi- ja nuorisovastaava: Jenni Sorsavirta , lisätietoja: toimisto@nvo.fi, 044-3053395 (NVO, toimiston aukioloaikoina)

Paikan saanut lapsi saa käydä ensimmäisen tunnin kokeilemassa maksutta, jonka jälkeen maksu tulee suorittaa kausi- tai kertamaksuna. Jos ryhmä ei tuntunut omalta, pitää lapsen osallistuminen peruuttaa olemalla yhteydessä toimistoon.

Haemme uusia ohjaajia. Jos olet kiinnostunut aikuisten tai lasten ryhmien ohjaajana toimimisesta, ota yhteyttä toimistoomme (yhteystiedot).