ILMOITTAUTUMINEN


LASTEN JA NUORTEN ryhmiin ilmoittaudutaan tuttuun tapaan jäsenrekisterin kautta. Ryhmiin voi ilmoittautua ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö. Huoltaja tekee ilmoittautumisen jäsenrekisteriin alaikäisen puolesta, ja luo lapsesta alikäyttäjän. Lisätietoja löydät tarvittaessa alempaa.


PERHELIIKUNTA ryhmiin lapselle varataan paikka haluttuun ryhmään. Aikuinen ilmoittautuu ainoastaan "Perheliikunta aikuinen" -ryhmään. 


RYHMÄLIIKUNTA tunneilla olemme ottaneet käyttöön avoinna24.fi -paikkavarausjärjestelmän. 

Ilmoittaudu ensin jäsenrekisterin kautta mukaan kaudelle valitsemalla itsellesi sopiva vaihtoehto: kausimaksu, 10x kortti tai 5x kortti. Ilmoittautumisen yhteydessä jäsenrekisterissä muodostuvan laskun eräpäivä on 2 viikon kuluttua ilmoittautumispäivästä. Mikäli tuona aikana haluatkin perua osallistumisesi, ole yhteydessä toimistoon sähköpostitse toimisto@nvo.fi. Sarjakortit noudetaan toimistolta ja maksun voit hoitaa joko muodostuneella laskulla tai toimistolla pankkikortila tai MobilePay-sovelluksella. Emme vastaanota käteistä.

Tunneille ilmoittautuminen/paikan varaaminen tapahtuu www.avoinna24.fi palvelun kautta. Näin toimimalla pysymme reaaliaikaisesti ajantasalla viranomaisten vaatimalla tavalla. 

Palvelu on helppo käyttää ja mielellämme autamme, mikäli haasteita sen käytön kanssa ilmenee. 

Klikkaamalla alempana painiketta, pääset www.avoinna24.fi sivustolle. Oikealta ylhäältä "uusi käyttäjä" kohdasta pääset luomaan itsellesi tilin. 


Ilmoittautuminen on sitova. Naantalin Voimistelijat pidättää oikeuden tuntimuutoksiin kauden aikana. 


PERUUTTAMINEN

Yksittäisille tunneille paikan peruminen tapahtuu www.avoinna24.fi -palvelun kautta. Näin paikka vapautuu mahdollisille varasijoilla odottaville. 

Koko kauden peruminen kokeilukerran jälkeen tapahtuu sähköpostitse toimisto@nvo.fi. Poistamme ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun. Peruuttamattomista paikoista laskutamme hinnaston mukaisesti ja maksamattomat laskut siirrämme perintätoimistoon selvitykseen. Mielellämme emme perintätoimistoa käytä eli olethan aina meihin yhteydessä, mikäli laskujen kanssa on epäselvyyttä. 


Rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Naantalin Voimistelijoiden jäsentä. Vasta maksamalla jäsen- ja kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään seuran jäseneksi. Jäsenyys on edellytys toimintaan osallistumiseen.

LISÄTIETOA ILMOITTAUTUMISESTA 


Rekisteröidy ensin, ilmoittaudu sitten

Ilmoittautuaksesi tunneille sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi Jäsentieto-palveluumme. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, kannattaa se tehdä ennen ilmoittautumisen alkua. Osa lasten ryhmistä täyttyy nopeasti.

Käyttäjäksi rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Naantalin Voimistelijat ry:n jäsentä. Vasta maksamalla kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään seuramme jäseneksi.

Rekisteröitymisen jälkeen, tai jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään ja voit ilmoittautua alkavalle kaudelle.


Lapsen ilmoittaminen

Itsenäisesti voi rekisteröityä ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö, joten huoltaja rekisteröityy ensin ja rekisteröi lapset alakäyttäjiksi.

Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita alakäyttäjiä eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellasi OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivulla on pudotusvalikko ja sen vieressä henkilö, jota painamalla avautuu rekisteröitymissivu, johon täytät lapsen tiedot. HUOM. Lapsen tietoihin laitetaan vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja muutetaan "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" -kohtiin valinnaksi "Kyllä". Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitset ilmoitettavan lapsen nimen ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Pyydäthän rohkeasti apua mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia p. 044-305 3395, toimisto@nvo.fi.

HUOM! Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.