Ilmoittautuminen

Kaudelle 2020-2021 ilmoittautuminen alkaa ma 17.8. klo 8.45. 

Kausi starttaa ma 24.8.2020 ja lukujärjestys julkaistaan elokuun alussa.Rekisteröidy ensin ja ilmoittaudu sitten! 

  • Rekisteröidy Jäsentieto-palveluun käyttäjäksi, kirjaudu sisään ja ilmoittaudu haluamillesi tunneille.
  • Ilmoittautumalla varaat paikan itsellesi tai lapsellesi harrastusryhmässä. Ilmoittautuneena saat sähköpostia ryhmääsi koskevista mahdollisista peruutuksista ja muutoksista.
  • Ryhmiin voi ilmoittautua ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö. Huoltaja tekee ilmoittautumisen jäsenrekisteriin alaikäisen puolesta, ja luo lapsesta alikäyttäjän.
  • Rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Naantalin Voimistelijoiden jäsentä. Vasta maksamalla kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään seuran jäseneksi. Jäsenyys on edellytys toimintaan osallistumiseen.
  • Jos olet maksanut koko vuoden kausimaksut kerralla, on myös ilmoittautuminen koko vuodeksi kunnossa.

Ilmoittautuminen on sitova. 


Peruuttaminen

Peruttamisesta tulee ilmoitaa meille sähköpostitse. Näin tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun ja vapauttaa paikan muille. Peruuttamattomista paikoista laskutamme hinnaston mukaisesti. Naantalin Voimistelijat siirtää kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi. Mikäli päätät, että et osallistukaan valitsemaasi ryhmään, on tärkeää, että teet peruutuksen heti kokeilutunnin jälkeen. 

Mikäli haluat peruuttaa varatun paikan, kirjaudu sisään jäsentieto-ohjelmaan ja mene Omat Tiedot –sivulle. Valitse henkilö, jonka ilmoittautumisen haluat perua. Mene yläpalkin kohtaan ”Aktiivikauden osallistumiset”. Ruudulle aukeaa tieto siitä, mihin ryhmään tai ryhmiin, olet henkilön ilmoittanut. Paina roskakorin kuvaa sen tunnin edessä, mistä haluat perua ilmoittautumisen. Peruutuksesta tulee ilmoitus toimistolle ja poistamme laskun ko. tunnilta. 


Ilmoittautumisohje:

Valitse ryhmä tai ryhmät mihin olet ilmoittautumassa. Aikuisliikkuja saa sähköpostia mahdollisista muutoksista vain niistä ryhmistä joihin on ilmoittautunut.

Jokaisen ryhmän valinnan jälkeen ohjelma pyytää sinua valitsemaan kausimaksu "tyypin" (maksatko koko kauden vai pelkän syyskauden / mahd. eläkeläishinta). Valitse jokaisen ryhmän jälkeen sama maksutyyppi. Laskulle muodostuu automaattisesti hinta kausimaksuvalintasi mukaan. (Vaikka siis valitset useampaan kertaan esim. "kausimaksu aikuinen syksy 80€", on laskun loppusumma silti 80€.)

Perheliikuntaan ilmoittautuminen tehdään erikseen sekä lapselle että aikuiselle. Lapsen ilmoittautumisen yhteydessä valitaan omaan tilanteeseen sopiva kausimaksutyyppi (esim. SYKSY 2020 1x/vko 45€). Ilmoittaessasi itseäsi, valitse kausimaksuita "Perheliikunta AIKUINEN 0€". Järjestelmä luo automaattisesti laskun pelkästä jäsenmaksusta. Mikäli ilmoittaudut myös aikuisten omiin ryhmiin, tulee sinulle valitettavasti tuplalaskutus. Tässä tilanteessa laita viestiä toimisto@nvo.fi ja poistamme ylimääräisen kausimaksulaskun.  

Lapsen (alle 18v.) ilmoittamisen tekee aina huoltaja

Alaikäiset lapset rekisteröidään alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT –sivulla. Huoltaja siis rekisteröityy ensin ja rekisteröi sen jälkeen lapset alikäyttäjiksi. Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita lapsia eli alikäyttäjiä omalla sisäänkirjautumisellasi. Lapsen tietoihin laitetaan vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja muutetaan "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" -kohtiin valinnaksi "Kyllä". 


Pyydäthän rohkeasti apua mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia p. 044-305 3395, toimisto@nvo.fi.

HUOM! Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.