Ilmoittautuminen

Rekisteröidy ensin ja ilmoittaudu sitten! 

  • Rekisteröidy Jäsentieto-palveluun käyttäjäksi, kirjaudu sisään ja ilmoittaudu haluamillesi tunneille.
  • Ilmoittautumalla varaat paikan itsellesi tai lapsellesi harrastusryhmässä. Ilmoittautuneena saat sähköpostia ryhmääsi koskevista mahdollisista peruutuksista ja muutoksista. Ennen ilmoittautumista voit halutessasi käydä kerran ilmaiseksi kokeilemassa tuntia.
  • Ryhmiin voi ilmoittautua ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö. Huoltaja tekee ilmoittautumisen jäsenrekisteriin alaikäisen puolesta, ja luo lapsesta alikäyttäjän.
  • Rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Naantalin Voimistelijoiden jäsentä. Vasta maksamalla kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään seuran jäseneksi. Jäsenyys on edellytys toimintaan osallistumiseen.
  • Jos olet maksanut koko vuoden kausimaksut kerralla, on myös ilmoittautuminen koko vuodeksi kunnossa.

Ilmoittautuminen on sitova. 

Peruuttaminen

Peruttamisesta tulee ilmoitaa meille sähköpostitse. Näin tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun ja vapauttaa paikan muille. Peruuttamattomista paikoista laskutamme hinnaston mukaisesti. Naantalin Voimistelijat siirtää kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi. Mikäli päätät, että et osallistukaan valitsemaasi ryhmään, on tärkeää, että teet peruutuksen heti kokeilutunnin jälkeen. 


Aikuisten ilmoittautuminen

Ensimmäiseen ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä tulee valita maksuvaihtoehto. Muiden ryhmien yhteydessä valitaan 'Olen jo ilmoittautunut toiseen ryhmään'. Näin jäsenrekisteri ei luo tuplalaskua. Ilmoittaudu niille tunneille, mistä haluat sähköpostilla mahdolliset muutokset. 


Perheliikuntaan ilmoittaminen

Ilmoita lapsesi perheliikuntaryhmään. Tämän jälkeen ilmoita myös itsesi ryhmään. Jäsenrekisteri luo laskut erikseen sekä lapselle että aikuiselle. 

Lapsen ilmoittaminen

Alaikäiset lapset rekisteröidään alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT –sivulla. Huoltaja siis rekisteröityy ensin ja rekisteröi sen jälkeen lapset alikäyttäjiksi. Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita lapsia eli alikäyttäjiä omalla sisäänkirjautumisellasi. Lapsen tietoihin laitetaan vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja muutetaan "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" -kohtiin valinnaksi "Kyllä". 


Peruutus

Mikäli haluat peruuttaa varatun paikan, kirjaudu sisään jäsentieto-ohjelmaan ja mene Omat Tiedot –sivulle. Valitse henkilö, jonka ilmoittautumisen haluat perua. Mene yläpalkin kohtaan ”Aktiivikauden osallistumiset”. Ruudulle aukeaa tieto siitä, mihin ryhmään tai ryhmiin, olet henkilön ilmoittanut. Paina roskakorin kuvaa sen tunnin edessä, mistä haluat perua ilmoittautumisen. Peruutuksesta tulee ilmoitus toimistolle ja poistamme laskun ko. tunnilta. 


Pyydäthän rohkeasti apua mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia p. 044-305 3395, toimisto@nvo.fi.

HUOM! Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.