Ilmoittautuminen

Kaudelle 2019-2020 on ilmoittautumiseen tullut pieniä muutoksia. Tarkemmat ohjeet näet tältä sivulta alempaa. Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2019. kello 8.00.

Rekisteröidy ensin ja ilmoittaudu sitten! 

  • Rekisteröidy Jäsentieto-palveluun käyttäjäksi, kirjaudu sisään ja ilmoittaudu haluamillesi tunneille.
  • Ilmoittautumalla varaat paikan itsellesi tai lapsellesi harrastusryhmässä. Ilmoittautuneena saat sähköpostia ryhmääsi koskevista mahdollisista peruutuksista ja muutoksista. 
  • Ryhmiin voi ilmoittautua ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö. Huoltaja tekee ilmoittautumisen jäsenrekisteriin alaikäisen puolesta, ja luo lapsesta alikäyttäjän.
  • Rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Naantalin Voimistelijoiden jäsentä. Vasta maksamalla kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään seuran jäseneksi. Jäsenyys on edellytys toimintaan osallistumiseen.
  • Jos olet maksanut koko vuoden kausimaksut kerralla, on myös ilmoittautuminen koko vuodeksi kunnossa.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen

Peruttamisesta tulee ilmoitaa meille sähköpostitse. Näin tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun ja vapauttaa paikan muille. Peruuttamattomista paikoista laskutamme hinnaston mukaisesti. Naantalin Voimistelijat siirtää kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi. Mikäli päätät, että et osallistukaan valitsemaasi ryhmään, on tärkeää, että teet peruutuksen heti kokeilutunnin jälkeen. 

Mikäli haluat peruuttaa varatun paikan, kirjaudu sisään jäsentieto-ohjelmaan ja mene Omat Tiedot –sivulle. Valitse henkilö, jonka ilmoittautumisen haluat perua. Mene yläpalkin kohtaan ”Aktiivikauden osallistumiset”. Ruudulle aukeaa tieto siitä, mihin ryhmään tai ryhmiin, olet henkilön ilmoittanut. Paina roskakorin kuvaa sen tunnin edessä, mistä haluat perua ilmoittautumisen. Peruutuksesta tulee ilmoitus toimistolle ja poistamme laskun ko. tunnilta. Ilmoittautumisohje kaudelle 2019-2020

  1. Valikoi ensin osallistumistapa (rivin alussa 3 tähteä ***)(esim. aikuinen syyslukukausi, koko lukuvuosi, lapsi 1 krt/vko vai lapsi 2-3 krt/vko).
  2. Valitse sitten ryhmä tai ryhmät mihin olet ilmoittautumassa. Aikuisliikkuja saa sähköpostia esimerkiksi muutoksista vain ryhmistä joihin on ilmoittautunut.
  3. Perheliikuntaan ilmoittautuminen tehdään erikseen sekä lapselle että aikuiselle. Lapsen ilmoittaminen tehdään yllä olevan ohjeen mukaan. Lisäksi ilmoitetaan aikuinen seuran jäseneksi. Aikuinen valitsee osallistumistavaksi ***perheliikunta aikuinen, mikäli et osallistu aikuisille tarkoitetuille tunneille. Tällöin aikuisen hinta perheliikunnasta on vain seuran jäsenmaksu 20€. Jos aikuinen osallistuu aikuisten liikuntaryhmiin, perheliikunta sisältyy aikuisten kausimaksuun ja erillistä ilmoittautumista ei aikuiselle tarvita.


Lapsen ilmoittamisen tekee huoltaja

Alaikäiset lapset rekisteröidään alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT –sivulla. Huoltaja siis rekisteröityy ensin ja rekisteröi sen jälkeen lapset alikäyttäjiksi. Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita lapsia eli alikäyttäjiä omalla sisäänkirjautumisellasi. Lapsen tietoihin laitetaan vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja muutetaan "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" -kohtiin valinnaksi "Kyllä". 


Pyydäthän rohkeasti apua mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia p. 044-305 3395, toimisto@nvo.fi.

HUOM! Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.