CHEERLEADING

Cheerleading on monipuolinen joukkuelaji, jossa harrastajia liikutetaan hyvässä ilmapiirissä ja iloisella luonteella. Cheerleading kehittää liikkumisen perustaitoja, harjoittaa taitavuutta sekä tarjoaa onnistumisen kokemuksia ja liikunnan riemua. Lajin parissa on mahdollisuus kehittyä niin harrastajana kuin kilpaurheilijana.

Cheerleading on joukkuelaji, joka liikuntamuotona kehittää harrastajan motorisia perustaitoja:

  • tasapainotaidot
  • liikkumistaidot
  • välineiden käsittelytaidot

Seurassa on kaksi kilpailevaa cheerleading joukkuetta, Extreme Starz lvl 1-2 Youth ja Future Starz lvl 1 Minit. Joukkueet treenaavat kaksi kertaa viikossa. Näihin ryhmiin voi siirtyä/ ilmoittautua jo lajia aikaisemmin harrastaneet/ lajitaidon omaavat.

Seuramme harrastepuolen tunnit kulkevat nimellä Cheergym, jotka harjoittelevat kerran viikossa. Tunneilla harjoitellaan cheerleadingin alkeita ja perustaitoja, kuten akrobatiaa, tasapainoja, hyppyjä sekä stuntteja. 

Molemmat Cheergym -ryhmät osallistuvat seuran omiin kevät- ja joulunäytöksiin. Cheergym 7-8 -vuotiaiden ryhmä kulkee nimellä Shining Starz ja Cheergym 9-12 -vuotiaiden ryhmä Shooting Starz. Lajia voi tulla harrastamaan uudet harrastajat sekä jo aikaisemmin harrastaneet.