CHEERLEADING

Cheerleading on monipuolinen joukkuelaji, jossa harrastajia liikutetaan hyvässä ilmapiirissä ja iloisella luonteella. Cheerleading kehittää liikkumisen perustaitoja, harjoittaa taitavuutta sekä tarjoaa onnistumisen kokemuksia ja liikunnan riemua. Lajin parissa on mahdollisuus kehittyä niin harrastajana kuin kilpaurheilijana.

Cheerleading on joukkuelaji, joka liikuntamuotona kehittää harrastajan motorisia perustaitoja:

  • tasapainotaidot
  • liikkumistaidot
  • välineiden käsittelytaidot


Seuramme harrastepuolen cheerleading tunnit kulkevat nimellä Active Cheer, jotka harjoittelevat kerran viikossa. Active Cheer edistää laadukasta lajin perustaitojen opettamista.


Osa Cheerleading ryhmistä (Future Starz, cheerleading 9-12 v. ja Shooting Starz, cheerleading 7-8 v.) harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja näihin ryhmiin voi siirtyä/ilmoittautua jo lajia aikaisemmin harrastaneet/lajitaidon omaavat. Nämä ryhmät voivat halutessaan osallistua harrasteliikunnan Stage-tapahtumaan. Cheerleading ryhmiin otetaan uusia harrastajia mukaan 30.9. saakka. Tämän jälkeen ryhmä saa keskittyä ryhmänä harjoittelemiseen. Uusia harrastajia otetaan taas mukaan kevätkaudella, mikäli ryhmässä on silloin tilaa.