Tuntikuvaukset

AIKUISET

Kesäjumppa
Koko kehoa vahvistava ja liikuttava ulkotreeni. Syke nousee kuin huomaamatta innostavan musiikin siivittämänä. Otathan mukaasi oman alustan.

Kesätreeni
Kesätreeneissä pääset haastamaan itseäsi niin sykkeen, kuin lihaskunnon osalta. Treenin voi jokainen voi tehdä oman kunnon mukaan, joten se sopii kaiken kuntoisille. Tavoitteena on lihaskunnon ja kestävyyskunnon kehittäminen. Mukaan tarvitset juomapullon, jumppa-alustan ja rennon mielen. Tervetuloa mukaan!

Kesäbaila
Tanssillinen ryhmäliikuntatunti on täynnä tanssin ilottelua sekä hauska ja kirjava sekoitus eri tanssityylejä, unohtamatta jokaisen omaa ilmaisua ja liikekieltä. Pääset samalla matkalla kuumiin latinorytmeihin auringon alle, asenteella höystettyyn katutanssimaailmaan kuin suomalaisille lavoille. Sydämellisesti tervetuloa ikimuistoiselle tanssimatkalle, joka ei jätä sinua kylmäksi. Hyvässä seurassa on ilo tanssia.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Kesädance


MyBalance  
Tällä koko kehoa ja mieltä hemmottelevalla ryhmäliikuntatunnilla yhdistyvät lempeästi ja harmoonisesti toisiinsa mm. voimistelun, pilateksen ja joogan elementit. Tuntiin sisältyy myös lempeästi tehtyjä toiminnallisia kehon hallinta ja voimaliikkeitä. Lopussa loppurentoutus. Tunti kehittää tehokkaasti fyysisiä ominaisuuksia kuten vartalon hallintaa ja voimaa, tasapainoa, syviä lihaksia ja rangan liikkuvuutta - sekä itsensä kuuntelua. Olet elämäsi tärkein asia, lämpimästi tervetuloa.

Power circuit
Powercircuit on tehokas treeni koko keholle. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna kuntosalilaitteita hyödyntäen ja lisäksi osa liikkeistä tehdään ”oman kehon painoilla”.

Stretch & relax
Tunnilla palautellaan kehon liikkuvuutta sekä dynaamisin että pysähtyvin venyttelyin. Loppurentoutuksessa viimeistellään myös mielen palautuminen. Otathan mukaasi alustan ja viltin.

Toiminnallinen treeni


LAPSET

Kesäakrobatia koululaisille yli 7 v.
Tule mukaan tutustumaan akrobatian saloihin pelien, leikkien ja harjoitusten kautta. Tunneilla lapset pääsevät opettelemaan kaikkea aina kuperkeikoista arabiflikkisarjoihin saakka, oman taitotason mukaan. Tervetulleita ovat siis niin aloittelijat kuin akrobatiaa jo aikaisemmin harrastaneet. Tuntien aikana treenaillaan myös venyttelyä ja tasapainoharjoituksia. Tervetuloa akroilemaan!

Pomppumix 4-6 v.
Tunnilla lapsi pääsee kunnolla haastamaan itseään erilaisten temppuratojen parissa. Tunnilla harjoitellaan myös ryhmässä toimimista sekä erilaisia sääntöleikkejä, kuten erilaisia hippaleikkejä.