RYTMISEN VOIMISTELUN ERITYYISRYHMÄ CHILI 

Suomen ainoa rytmistä voimistelua harrastava erityisryhmä Chili on perustettu vuonna 2008. Ryhmään kuuluu kuusi 9-37-vuotiasta voimistelijaa ja he kilpailevat sekä yksilöinä että joukkueena. Ryhmän jäsenet ovat harrastaneet rytmistä voimistelua yhdestä vuodesta neljään vuoteen. Tällä hetkellä Chili harjoittelee kerran viikossa.

Rytminen voimistelu on vammaisurheilussa kehitysvammaisten Special Olympics –laji. Special Olympics on kansainvälinen järjestö,  joka organisoi ympärivuotista urheilutoimintaa ja urheilukilpailuja kehitysvammaisille lapsille ja aikuisille. Chili –ryhmän jäsenet ovat kaikki kilpailleet vuosittain järjestetyissä kansallisissa Special Olympics –kilpailuissa ja yksi heistä jopa kansainvälisissä Special Olympics –kesämaailmankisoissa Ateenassa vuonna 2011 sijoittuen siellä kokonaiskilpailussa hopealle.


Ryhmästä kaksi osallistui kesällä 2015 järjestettäviin Special Olympics -kesämaailmankilpailuihin Los Angelesissa. Molemmat tytöt sijoittuivat kilpailuissa mitalisijoille.